|

Meniul zilei platit la un restaurant costa in jur de 15 lei si e destul de consistent. 450 pe luna vine (felul 1 + 2) Daca vorbesc cu patronul restaurantului sa-i platesc lunar suma aia de bani si sa imi faca in fiecare saptamana 2 oale de mancare bucatarul - cum imi place mie accepta? Nu imi place sa fac mancare si nu am rabdare sa gatesc, asa nu mai ies toata ziua la restaurant.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Și eu am o problema cu mâncarea (( mama ori nu gătește, ori e în delegație.

Și sa știi ca e foarte costisitor sa mănânci în oraș "pe saturate".

Eu zic ca e foarte posibil sa accepte având în vedere că "ei vor bani". Fă-le o oferta.

| explică (pentru Anonim15032001):

450 lei pentru un om cu 4000 lei salariu pe luna e chilipir, mai ales nu exista copil nici nevasta de intretinut.

| a răspuns (pentru mgtow):

Dacă îți acceptă oferta evident ca e marfă treaba. Fi ca un evreu la negociere, "jmeker".winking rolling on the floor

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Navem de unde sti si chiar nu are importanta ce spunem noi, astfel ca intrebi degeaba aici. Vorbeste cu patronul si o sa afli sigur.

| a răspuns:

S-ar putea sa iti fie acceptata oferta, dar numai pe jumatate. Adica sa-i platesti inainte, dar sa te bucuri de meniul zilei(in ziua in care face tie mancarea -pentru ca trebui sa ii spui ziua comenzii) sau numai de bucatele din lista de meniuri.
Pentru ca daca tu vrei sarmale si restaurantul nu face deloc sarmale(nici in ziua respectiva sau chiar niciodata), atunci nu cred ca cererea iti va fi acceptata.

| explică (pentru anonimg):

Oricum ciorba buna o sa fie si felul 2 se gaseste ceva fara multa grasime. Ce e atunci pe moment in ziua respectiva imi face, noroc mare cu restaurantele astea altfel era vai si amar, in vecina n-am incredere + ca are viata ei cu treburi nu sta de mine acum.

| a răspuns:

15 lei trei mese pe zi?
Nu stiu daca restaurantele abonează clienții sa le duca mâncare acasă. In schimb exista firme care pregătesc mâncare pentru anumite evenimente ( înmormântări, nunti, botezuri etc.) si acestea fac abonament si la persoane private si le duc mâncarea acasă zilnic. Dar costa mult mai mult.
Mâncarea la restaurant costa 15 lei ( felul 1+2),dar eu una nu ma satur cu ea.
Exista o soluție pentru cei care nu le place sa gătească. Mâncarea vegetariana de crudități. Si este mai sănătoasă.

| explică (pentru TamplaruAnisoara):

1 meniu e 15 lei dupa masa la ora 12 - 14pm inclus felul 1 - 2 si desert (nu toti ofera desert dar sant care da) - duc 2 oale ermetice si imi baga acolo. Am masina nu o vezi? 1 data pe saptamna ma duc la restaurant fac plinul cu benzina.