|

Orez prefiert... trebuie fiert?

am auzit de orez prefiert, mai scump decat ala "normal", care cica, ca nu ar trebui fiert ci doar inmuiat, imi iau si eu o punga sa vad ce e aia si surpriza, acasa pe punga scria "Timp de fierbere: 16 min", l-am pus la inmuiat si dupa 3h tot tare si mic era, asa ca am verificat din nou daca nu am luat altceva... pe punga scrie MARE: orez PREFIERT!

deci, intrebarea e



orezul prefiert trebuie fiert din nou sau nu

sau care e treaba? happy

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, il fierbi iar, doar ca mai putin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inmuiatul n-o sa aiba efect, trebuie sa-l fierbi
Insa de ce te mai stresezi cu orezul prefiert cand poti sa-l cumperi si sa-l fierbi tu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă acolo scria timp de FIERBERE, cum te-ai gândit să-l pui la înmuiat?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este fiert partial. Pentru ca se stie ca va mai fi gatit cu ceva. Asa ca prepararea va dura mai putin (cat scrie pe punga).
Dupa numele de user, presupun ca esti baiat. Asa ca iti spun: orezul nu se inmoaie in apa rece nici intr-un an. El se fierbe la foc foarte mic, se mai amesteca, si la final se lasa la inmuiat in putina apa fierbinte care a ramas de la fierbere. Daca il fierbi la foc mare, se va inmuia doar la suprafata iar in interior va vi tare si crud.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai la prefiert dureaza mai putin fierberea, insa iese fara apa aia, gen cum e budinca, inchegat happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează