|

A comandat cineva de pe dresslink? A venit tot în regulă, fără defecte? Cât a costat livrarea? Vreau să-mi cumpăr această pereche de ghete și nu găsesc unde e scris prețul livrării la domiciliu.

https://www.dresslink.com/black-lace-sneakers-item-2257810173.ht ml

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Livrarea scrie la produs cand cumperi, daca e moca scrie free shipping, daca costa ceva o sa scrie shipping x dolari.Cred ca este companie chinezeasca, asta asa din cate am citit, doar ca zic unia sunt ok.Din reviwri nu iti dai seama, au afisate numai reviews pozitive, numai 5 stele mai toate produsele laughing.
Bine asta nu trebuie sa te sperie, ai posibilitatea sa platesti prin Paypal, ma refer in cazul in care te gandesti sa nu iei teapa.Este un website destul de mare si nu cred,se ocupa aia cu asa ceva,mai ales cas chinezi,astia de regula nu trag tepe,ei sunt f happy sa faca un ban cinstit si nu vor probleme online la ce vand.
Cum am spus ai posibilitatea platii prin Paypal, asta iti garateaza produsul ori bani inapoi in cazu.l in care se intampla ceva.
Despre calitate aia nu poti sti, doar dupa ce vei cumpara, Vad au preturi totusi destul de mari, deci ar putea fi de calitate, asa undeva la mijloc sa zic.Cineva a comentata ca lucrurile sunt de calitate acceptabila.Alta persoana a spus ca aceleasi produse le poti gasi pe Alliexpres la preturi mai mici.
Acum dac a e sa te iei dupa cei care comenteaza nu mai apuci sa cumperi nimic laughing.Nu ai cum verifica calitatea unui produs pana nul ai in fata,ori sa-l vezi undeva intr-un magazin,ceea ce nu este cazul in situatia de fata,produsele alea sunt unbranded mai mult ca sigur,ori sub brandu asta DL,dar sigur nu-s facute de ei zic de astia DL.
Deci livrarea vezi cand te uiti la produs,scrie undeva,dar probabil in engleza,deci scrie shipping,acolo sa te uiti,ori cand faci comanda,dar inainte sa platesti trebuie sa aiba acolo cand pui adresa unde sa primesti,iti arata daca e moca sau trebuie sa platesti ceva.
La astea, avand in vedere ca produsu vine din china sau zona aia, fctie de valoarea produsului cel cumperi statu RO o sa iti perceapa taxe laughing aia sut flamanzi rau, taxeaza orice, lucururi personale nu conteaza ce e, lor sa le iasa ceva malai.De altfel cred ca regula estne valabila in tot UE, o uniune a lu peste prajit...2004 - 2022 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează