| Adry05 a întrebat:

A facut cineva retur pentru o comanda online la LC Waikiki? Stiti cumva daca se pot returna produsele si-n magazin fizic daca le-am comandat din magazinul online? Pe site-ul lor nu scrie nimic de magazinul fizic.
Si daca e sa fac returul prin curier, au ei o functie ca sa-l chemi sa ridice coletul, cei care ati returnat, ati primit vreun mail/mesaj ceva de confirmare ca solicitarea a fost trimisa si vine curierul? Am completat formularul, de vreo 3 ori mi-a zis cerere esuata si de 2 ori pur si simplu au disparut datele ca si cum le-ar fi luat in considerare dar n-am primit niciun fel de confirmare.
O sa sun luni la ei la serviciul cu clienti daca nu primesc niciun semn, da am zis ca poate cineva de aici a trecut prin asta si m-ar putea ajuta.

Răspuns Câştigător
| NonZarek a răspuns:

Pai am cumparat odată de pe net și nu mi-a fost bună mărimea și am returnat fizic în magazin, și au acceptat, în rest am cumpărat fizic din magazin, și iar am returnatlaughing).
Îți vor accepta returul chiar dacă a fost comandat de pe site, nu strica sa mergi și sa incerci

3 răspunsuri:
| NonZarek a răspuns:

Da, poți sa returnezi, preferabil fizic, sa mergi sa vorbești cu ei.
Eu am returnat produse de la ei, și le au acceptat, cu scârțâit dat le au acceptat, sa ai bon și sa nu fie rupte sau mânjiete etc.
Bafta!

| Adry05 explică (pentru NonZarek):

Ai returnat produse cumparate de pe net sau luate tot din magazinu ala? ca ale mele sunt comandate de pe net si as prefera sa le returnez in magazin fizic decat sa mai stau cu grija curierului

| krab2 a răspuns:

Da, se poate. Trebuie doar sa intri pe site-ul asta :
https://tinyurl.com/y5e89bn3
Pagina trebuie deschisa de pe un calculator/laptop.
Success!