|

A mai comandat cineva de pe Zaful? V-au pus sa platiti in plus la posta vamala?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca magazinul respectiv are depozit in UE nu platesti nimic.
Daca nu are pana la 10 EU nu platesti decat coletul. Intre 10 si 150 EU platesti in plus TVA-ul si peste 150 de EU abia platesti taxe vamale. Cum magazinul este din Hong Kong e prea putin probabil sa aiba depozit in Europa. Mai platesti si taxa de de transport daca produsul (produsele) costa 49 $ sau mai putin. Sub 5 $ nu expediaza produse.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de valoarea comenzii. Daca e sub 10 euro valoarea comenzii, nu plătești TVA. Daca e peste 10 euro plătești.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Opianne):

Nu prea ai cum sa comanzi sub 10$ de pe site-ul ala. Eu am mai comandat de la ei in valoare de 25$ si mi-a venit la posta de cartier si nu am platit. Insa sunt oameni care cica platesc pentru anumite sume, dar nu inteleg de ce uneori se plateste si alteori nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ema2396):

S-ar putea sa aiba depozite si in UE dar nu au tot ce le trebuie acolo. Deci unele produse venind din Hong Kong trebuie platit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

In cazul de fata a fost expediat din Norvegia. Comanda e de 46$. Nu am platit transport pentru ca valoreaza mai mult si am aplicat niste cupoane. Ei nu platesc taxe vamale oricum. Mi-a ajung la BSI, Data trecuta era colet simplu (25$) si nu se putea urmari. Deci nu stiu la ce sa ma astept.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează