|

A mai cumparat cineva de pe okazii cu cardul?

Am cumparat de la doua conturi(au peste 99% calificativ) si imi apare plata confirmata desi plata e comfirmata de sambata.

Si sa inteleg ca vanzatorii primesc banii atunci cand declar ca am primit coletele?

Multumesc

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu, ei primesc banii imediat cu ti i-au retras din card!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnaMaria50):

Gresit! Site-ul Okazii.ro primeste banii imediat ce sunt retrasi din card, vanzatorii primesc banii doar dupa confirmarea cumparatorului sau trecerea timpului limita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vanzatorii primesc banii doar dupa ce confirmi, prin calificativ pozitiv si un eventual comentariu, ca ai primit marfa si ca aceasta corespunde descrierii de pe site. Daca nu confirmi ii primesc oricum dupa trecerea timpului limita, parca 14 zile din momentul comenzii. Stai linistit ca azi sau maine ar trebui sa primesti marfa (daca e livrata prin curier). Eventual poti sa contactezi vanzatorul si sa-l intrebi cand a trimis marfa si cu ce curier. Daca ai un nr. de AWB il poti verifica direct pe site-ul curierului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu platesti, dar banii ajung la vanzator doar in momentul in care marchezi comanda ca finalizata si dai review la produs sau dupa expirarea timpului limita comerciantulbprimeste banii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru UserRo10):

Nu-i adevarat! Comanda se finalzieaza cand clientul se horataste sa cumpere produsul, platind-o integral, altfel nu se trimite marfa!
O comanda nefinalizata ramane in "stand by" pana cumparatorul finalizeaza comanda si plateste!

Am un magazin online si vand produse, clientul imi plateste si eu pot scoate banii imediat. TRimit produsul a doua zi, iar el il primeste in 2-4 zile. Cat despre Feedback sau review, nu sun t obligatorii!
Si la Ebay este la fel!
Ca vanzator dai feedback (daca vrei) imediat cum primesti banii, dar marea majoritate asteapta ca cumparatorul sa primeasca produsul, sa-ti dea feedback cumparatorul si apoi iti da si el.
Atat banii din paypal cat si banii retrasi cu alte sisteme bancare (exemplu eWay) sunt depozitati in contul tau de Paypal, dar eWay-ul ti-i timite direct in contul bancar.
In cazul in care apar conflicte si cumparatorul solicita rambursarea banilor, se poate face returnarea (refund) imedia, folosind atata Paypalul cat si alte sisteme bancare.
Ma repet, lucrez de cel putin 10 ani cu Paypal si alte sisteme bancare de plati online, deci stiu foarte bine cum se procedeaza.

Este diferit pe freelancer.com unde banii se depun in sistemul lor cat si proiectul pe care il pui spre lucru. Alegi pe cineva sa-ti faca proiectul si cand proeictul este gata, tu il verifici. Banii sunt tot acest timp tinuti de banca site-ului si eliberati, fiind platiti executantului proiectului, doar cand eu spun ca sunt multumita de lucrarea facuta.
Aici este vorba de munca onlione, nu de vanzarea de produse.
La vanzarea de produse online, plata se face odata cu confirmarea comenzii, banii intrand instantaneu in contul bancar sau in contul paypal, depinde ce folosesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează