|

Acum aproape o luna am cumparat o pereche de adidasi de pe site-ul nikeairmax90romania.com si ulterior am aflat ca nu e un site de incredere ...mai am vreo sansa sa primesc colet-ul?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

În plus, în acest caz, în afară de plângere la Poliție ( e treaba lor să afle cine e de fapt în spatele acelei afaceri), faci o cerere la banca emitentă a cardului să blocheze tranzacția pentru că ai fost păcălită - dacă mai ești în termenul în care poți bloca o plată (de obicei 30 de zile, așa că dacă nu au trecut, fugi!) și de asemenea să blochezi acel card, e posibil să ți se fi puțin „furat" datele lui și o să îți mai folosească banii și în alte ocazii, chiar fără să știi...
Altă dată informează-te înainte!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca n-ai mai fost contactata de o luna e clar ca nu mai vine nimic. Ai platit? Daca da incearca sa iei legatura cu aia, si daca tot nimic depune plangere la politie. Daca n-ai platit nimic, cu atat mai bine, ia de pe site-uri de incredere data viitoare. Pont, de obicei site-uri cu "Adidas" "nike" sau in general nume de firma cum era asta sunt scam.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Adry05):

Am platit...Dar pe site nu exista nici o modalitate de contact, dupa cate imi dau seama este o firma din China... oare sa dureze atat de mult pentru ca vine de departe?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Gabriela24042001):

Nu, ti-au dat teapa, nu mai platiti si voi cu cardul la toate dubioseniile de site-uri ce naiba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă ai plătit online și n-ai primit nimic - plângere la Poliție pentru înșelăciune.
Dacă nu... ce mai contează? după atâta vreme eu nu aș mai primi marfa nici gratis...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

Problema e ca i-am platit cu cardul ...In termenii si conditiile site-ului mi se spune ca pot anula comanda si bani pot fi returnati...problema e ca nu exista nici o modalitate de a-i contacta. Pare o firma din China.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează