|

Am dat comanda sambata de ssd si-a dat tata gen ordin de plata si a platit el pe banca transilvania si nu mi-au acceptat plata aia de la eMAG nici azi... de ce?Si cam ce o sa se intample?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ordinul bancar e procesat într-un timp destul de lung. Dacă nu achiți online sau ramburs... n-ai încotro - aștepți.
După ce primesc confirmarea că au intrat banii în contul lor, fac pachetul și peste alte vreo 2 zile ajunge la tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prin acel ordin de plată, tatăl tău ordona băncii să facâ un transfer de fonduri către Emag. Sâmbătă banca funcționează cu un personal redus ca număr. În weekend se adună foarte multe operații online care trebuie procesata luni, cu miile. Astfel, lunea este o zi aglomerată la bancă. Operațiile bancare nu sunt complet automatizate, iar un ordin de plată se procesează doar manual. Astfel, cu mii de operații de procesat luni, transferul bancar către Emag se putea amâna din aceste cauze cumulate cu 24 de ore. După ce banii ajung în contabilitate la Emag, legat de comanda ta, nici acolo procedurile nu sunt automate. Astfel funcționari trebuiau să procedeze la procesarea comenzii achitate în scriptele interne, și să dea instrucțiuni de livrare a comenizii către tine, de asemenea la mii de comenzi care s-au acumulat în weekend online. Din acest motiv e întârzierea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce ordin de plata si nu cu cardullaughing)? Suna la serviciul clienti, sau spune-i la tatal tau sa sune si sa lamureasca problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai dacă ai dat ordin, trebuie sa Primești de la ei email cu ce metoda vrei de plata, dacă nu ai primit contactează serviciul lor de asistenta, și mie mi s-a întâmplat.așa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Pelo09):

Gen imi scrie acolo unde dai urmareste livrarea ca se asteapta plata comenzii, si undeva spune ca se asteapta acceptarea comenzi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează