anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am nevoie de niste sfaturi. happy
Vreau sa imi iau un aer conditionat portabil (mobil) si nu stiu de care, m-am informat pana acum si stiu la ce trebuie sa ma uit inainte sa il cumpar (putere, zgomot, teava de scurgere apa si caldura, filtre).
Cine are acasa asa ceva si ce sfaturi extra imi poate da?
Mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| cucubauuu a răspuns:

Aparatele mobile de aer conditionat se folosesc in locurile unde nu poti monta splituri. Unele mai ieftine au un burlan ca la hota care trebuie scos afara pe geam. Altele nu sunt cu burlan dar trebuie sa tii geamul deschis pentru a putea face schimbul de aer cald, nu la maxim dar suficient sa nu mai ai izolarea fonica a termopanului. Un alt dezavantaj este faptul ca trebuie mereu sa golesti o tavita in care se aduna condensul. O alta chestie neinteleasa de multi este faptul ca AC-ul nu ia aer de afara. Nu exista priza de aer. El recircula aerul din camera si unele chiar au diverse filtre (ar trebui curatate lunar acele site clasice). Si ultimul dezavantaj este ca e mai scump decat unul fix si au si puteri mici de racire si nici nu incalzesc iarna.
In consecinta umpara-ti unul fix, monteaza-l pe perete si gata.

4 răspunsuri:
| sorin a răspuns:

Nu e bun de nimic am luat eu unul vara asta si la conectat eu am inchis geamurile si dupa vreo 15 min curgeau apele dupa mine, nu e bun nu face fata, nu iti recomand.

anonim_4396
| Anonim explică:

Nimeni? sad

anonim_4396
| Anonim explică:

E cam mare, ocupa mult spatiu. Am auzit numai lucruri rele despre tipul asta de aparate.

| sabina98 a răspuns:

Trebuie sa fie un aer coditional care vara sa dea frig iar iarna cadura merge sa iti iei si un set de un aer conditional afara dar si in casa drebue sa aiba multa putere(ex:2600W)