| Robeeert1 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru. Vreau să cumpăr un telefon de pe OLX. Un telefon care in China, acolo unde este produs este ieftin (1200 lei) dar care ajunge in România după multe taxe etc. la 1600 lei. L am găsit pe OlX la o persoană care aparent vinde mai multe telefoane din același model la 1300 lei, spune că este nou și sigilat. Întrebare: poate fi fals deși este sigilat și pozele par reale?

9 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Pai daca este produs in China e fie Xiaomi fie Huawai, bine mai sunt si alte marci pe piata.
Ai cautat acest telefon pe eMAG, altex, flanco si alte magazine online si l-ai gasit mult mai scump decat in China, si de unde stii care este pretul lui de vanzare in China? E normal ca la noi in tara sa ajunga mai scump, doar nu vrei sa iti ofere cineva transportul gratuit si sa aiba si profit zero.
Spune-ne modelul si anuntul telefonului.
Intr-adevar acum exista pe piata foarte multe fakeuri asta este motivul pentru care si eu am cautat sa-mi iau un S10 de pe olx dar mai bine mai astept 1 luna de zile si-l cumpar nou cu garantie din magazin.

| Robeeert1 explică (pentru Simpatik):

Https://m.olx.ro/......cFesW.html

Și eu aș putea să mai aștept, dar pe eMag sigur n o să scadă până la 1300. momentan e 1700 și cel mai puțin a fost 1600.

| Simpatik a răspuns (pentru Robeeert1):

Ai aici o lista cu siteuri si poti vedea review de la cumparatori, unde iti pare de incredere si pretul mai mic poti cumpara https://www.compari.ro/telefoane-mobile-c3277/xiaomi/mi-9t-64gb-p474606075/

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu recomand Olx... intra pe Cel.ro. Site-ul ala chiar e sigur si produsele desi sunt reconditionate sau resigilate, au aceeasi calitate. Acolo am comandat eu un telefon si o sa mai dau comanda de unul. Sunt preturi mici happy

| Robeeert1 explică (pentru anonim_4396):

Pe cel.ro este 1600 lei.

| Anonim a răspuns (pentru Robeeert1):

Evident, dar pe olx nu ai nicio siguranta

| DarkH0le a răspuns:

Despre ce telefon este vorba?