|

Am si eu o intrebare pentru cunoscatori, daca cumpar ceva mai scump de pe alibaba, sunt sanse sa imi iau teapa? Sau e sigur? Dau funda

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Pe ali expres nu poti sa iti iei teapa datorita modului in care e proiectata platforma. Practic aliexpress nu e eMAG, nu detin tot ce e pe site, e doar o platforma unde utilizatorii isi fac magazine virtuale de la care tu cumperi. Cand platesti banii ii tine platforma pana confirmi ca ai primit produsul, daca nu il primesti banii ti se returneaza.

Ai grija sa te uiti mereu la ce reviewuri are magazinul si sa vezi recenziile de la produsul pe care il vrei sa-l inainteinte de comanda. Oamenii sunt incurajati sa puna poze.

| explică (pentru RoCkKiD):

Daca vreau sa imi iau un mini excavator de pe alibaba si acolo arata un pret mult mai mic decat ar fi el normal in Romania, e posibil sa iau teapa daca dau comanda?

| a răspuns (pentru PuitalConstantin):

Citeste super atent descrierea si cauta poze. Is multe produse unde pare super ieftin dar daca citesti descrierea descoperi ca de fapt e altceva conex. Gen iti da o poza cu o camera foto, 20 de euro si undeva jos scrie ca pai is doar baterii sau husa pentru ea.

| a răspuns (pentru PuitalConstantin):

Un tractor produs in China poate fi foarte ieftin LA PRODUCATOR, dar urmeaza restul costurilor: transport, vama, TVA etc. care-i irca considerabil pretul.
Citeste atent UNDE este oferta de pret (Port: X ), adica la care punct de predare!
Cheltuielile ulterioare (pana ce ajunge acasa la tine) trebuie sa platesti in plus.

| a răspuns (pentru PuitalConstantin):

Calculeaza pretul cu transport si taxe vamale si vezi dupa cat de bine iesi. In plus ai gija la specificatii.