Este culoare anului 2010 deci se poarta. Mie imi plac unele modele de cizme rosii dar conteaza mult : model cu toc sau fara lungi scurte si sa ai la ce sa le asoretzi niste cizme rosii( rosu mai inchis) cu lac mi-ar placea .
LoVe!
Depinde. Daca e vreun rosu aprins sau sclipicios e de cucoana, dar daca e un rosu inchis(visiniu) merge.
Depinde de model si daca au sau nu au toc. Insa este sfarsitul lui ianuarie, deja lumea incepe sa poarte mai mult adidasi decat cizme. Eventual ti le-ai putea lua pentru iarna viitoare, daca ti se potrivesc.
Pff, nu-mi plac
Rosu' nu merge la orice asortat.in + e o culoare destul de exagerata... ia-ti niste cizme UGG
Depinde ce rosu, daca e un rosu mai spre visiniu mie mi-ar placea. Daca e rosu aprins nu prea cred, iasa prea in evidenta si mie nu`mi place.
Rosu nu mi se pare deloc o culoare matura! e chiar o culoare pentru adolescenti... daca ti se par ok, ia'le fara nici o problema
Nu fi caracghioasa. Nicio culoare nu poate fi matura. De aia sa numeste culoaree Depinde de tipul imbracamintii
alle96 întreabă: