| madycoco a întrebat:

Am vazut niste cizme rosii...si as vrea sa mi le cumpar. Rosul vi se pare o culoare prea matura?big grin

Răspuns Câştigător
| Ioana :x a răspuns:

Este culoare anului 2010 deci se poarta. Mie imi plac unele modele de cizme rosii dar conteaza mult : model cu toc sau fara lungi scurte si sa ai la ce sa le asoretzi niste cizme rosii( rosu mai inchis) cu lac mi-ar placea big grin.

LoVe!

13 răspunsuri:
| Brotacelu a răspuns:

Chestia e ca sa ai si cu ce sa le portiwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Seline a răspuns:

Daca nu sunt asortate corect, risti sa pari vulgara.

| fsdfdsfdsf a răspuns:

Nu conteaza' asta atata timp cat iti sta bine.

| DianaLostInDreams a răspuns:

Depinde. Daca e vreun rosu aprins sau sclipicios e de cucoana, dar daca e un rosu inchis(visiniu) merge.

| Victoria a răspuns:

Depinde de model si daca au sau nu au toc. Insa este sfarsitul lui ianuarie, deja lumea incepe sa poarte mai mult adidasi decat cizme. Eventual ti le-ai putea lua pentru iarna viitoare, daca ti se potrivesc.

| Mwhahahaa a răspuns:

Pff, nu-mi placbig grin
Rosu' nu merge la orice asortat.in + e o culoare destul de exagerata... ia-ti niste cizme UGGhappylove struck

| Diiana232997 a răspuns:

Depinde ce rosu, daca e un rosu mai spre visiniu mie mi-ar placea. Daca e rosu aprins nu prea cred, iasa prea in evidenta si mie nu`mi place.

| everyyoueveryme a răspuns:

Rosu nu mi se pare deloc o culoare matura! e chiar o culoare pentru adolescenti... daca ti se par ok, ia'le fara nici o problemabatting eyelashes

| Zambet a răspuns:

Hmm.rosu.

Parca e o culoare de copil, nu crezi? big grin

| vyo a răspuns:

Daca ai cu ce sa le asortezi tot timpul e cool.

| *Baby* a răspuns:

Da! Este de babe.

| Patiii. a răspuns:

Nu fi caracghioasa. Nicio culoare nu poate fi matura. De aia sa numeste culoareehappy Depinde de tipul imbracamintii