|

Amazon.com este un site bun?

M-ar interesa sa cumpăr ceva dar am următoarele întrebări

1Pretul afișat e cel real sau nu

2Produsele lor sunt bune sau sunt chinezeri?

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Amazon este un website unde sau pe care lumea il foloseste sa vanda si sa cumpere produse, adica ceva gen ca o piata, un loc unde oamenii vand si cumpara.
Pretu afisat este real normal
Produsele sunt cele afisate, au de regula poza si descriere.Deci cumperi in general ceea ce arata in poze si ce spune la descriere.
Acum ce iti recomand eu este sa folosesti plata prin PayPal daca poti, si sa citestoi cu atentie descrierea produsului ce doresti al cumpara. Daca nu esti lamurit, poti trimite mesaj vanzatorului si sa ceri explicatii suplimentare, apoi dupa ce esti lamurit bustean laughing cumperi sau nu.
Dupa mine cel mai tare website este Ebay apoi Amazon.dar na fiecare crede ce doreste. Ebay este cel mai tare, cel mai sigur si etc cel mai bun.
Inca o chestie. Poti cumpara de pe orice website chiar si de la firmele care au si vanzari online.De exemplu sa intelegi firma nike luam asa ceva cunoscut, au magazine, vand si catre alte firme, sau magazine, dar ei vand si online.Si asa orice alta firma mai mare au si vanzari online, au propriul lor site.Ce voiam sa spun, este ca poti cumpara orice de oirunde, daca o faci prin PayPal, deci de fapt paypal asigura pana la urma reusita unei tranzactii.Si pe ebay la inceput se dadeau tepe se faceau tot felul de magarii pana au bagat plata prin paypal si astfel a devenit cel mai sigur site de vanzari online.Bine acum pe ebay poti cumpara si fara paypal dar deja lucrurile acolo sau asezat, vanzatorii sunt ca la ei acasa, majoritatea cu aia se ocupa, deci interesu lor este sa faca bani nu sa traga o tapa de cativa dolari apoi sa fie eliminat.Dar PayPal a fost mijlocul prin care aceste websituri au ajuns asa. Unde pui ca pe ebay si acum 99% numai asa accepta plata prin paypal.Eu cumpar de oriunde online doar daca au si plata prin paypal, altfel le spun ca nu-s curios.

8 răspunsuri:
| a răspuns:

In proportie de 99%, marfa de pe amazon este chinezeasca!
Pretul afisat, este evident cel real. Ai grija ca pretul este dat pe unitate numai in situatia in care cumperi 100 bucati sau mai mult, daca vrei doar 1 bucata, scrie in descrierea produsului ca este diferit.
In plus, trebuie sa platesti transportul, care nu-i deloc ieftin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E o pagina buna. sunt produse noi si unele second hand.
unele sunt din china altele nu. dar toate astea poti sa le vezi si tu. poti alege produsul, poti sa vezi daca trimit in Romania, poti vedea cine e vanzatorul daca vrei, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este cel mai popular site de cumparaturi din lume, logica este foarte bun.

amazon.com - america + taxa mari.
amazon.co.uk - UK - take mai mici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Chinezarii totale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Amazon este foarte bun, dar eu iti recomand e-bay, roduse mai bune si m-ai ieftine, poti licita lejer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NHazar):

Ieftine pentru ca majoritatea sunt second hand.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ElSueno):

Majoritatea,eu acum injur de 2 luni am luat un ps4 de acolo cu 300 dolari, era in cutine nou nout.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează