| anamar1a a întrebat:

Ati mai comandat lucruri din America? V-au ajuns sau au ramas pierdute prin vama? Ce serviciu ati folosit?
Pe mine ma intereseaza sa cumpar niste acrilice, insa firma livreaza numai in America. Ce serviciu ar fi cel mai sigur de folosit, pentru a livra intai produsele in America la sediul lor, iar apoi sa mi le distribuie mie pana in Romania?

Răspuns Câştigător
| Annastassia a răspuns:

Sincer, nu stiu cum functioenaza catre tara, ca eu am facut toate comenzile pentru Australia.
Iar cad am trimis ceva Australia -Romania, am apelat la posta australiana, plating asigurare de calaorie, ca sa ma protejez, ca in caz de pierdere sa fiu rasplatita.
Aparent, asigurand pachetul, curierii se feresc sa-l fure, fiindca este raspudnerea lor sa-l plateasca.
Atentie si la valoarea declarata si asigurata, fiindca tot ce depaseste 100 de dolari, este purtator de taxe vamale si TVA, la intrarea in tara.

4 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Da, eu am comandat in nenumarate randuri.
Mi-am facut o casuta postala la ei in America, printr-o companie de curierat care aveau si acest serviciu, unde am platit un abonament lunar, fiindca altfel nu se putea si unde i-am instructionat ca sa-mi trimita in Australia, tot ce primeam la acea casuta postala.
Ideea este ca m-a cam usturat buzunarul, fiindca am fost nevoita sa platesc lunar ( cate 20 sau 30 de dolari americani pe 1 an) si apoi plata internationala catre mine.
Nu este convenabil acest tip de serviciu, fiindca produsul de multe ori nu face, cat platesti pe transport.
Dar daca ai rude sau prieteni acolo, poti sa le ceri lor voie sa le trimiti pachetele pe adresa lor din America, iar ei sa ti le trimita in tara, platind tu trimiterea lor, evident.

| anamar1a explică (pentru Annastassia):

Da, am niste cunostinte in America, dar imi e frica ca nu va mai ajunge coletul. Nici nu ma pricep la serviciile lor de posta/curierat, si nici la preturi.
Ai vreo idee cam cat ar costa, cat ar dura si daca exista sanse mari sa nu mai vina daca o ruda imi trimite un colet din America in Romania?
Apreciez mult ca mi-ai raspuns la ultimele intrebari! Multa sanatate!

| anamar1a explică (pentru Annastassia):

Multumesc tare mult! Seara buna si sanatate!

| Annastassia a răspuns (pentru anamar1a):

Multam fain, dar la mine este deja dimineata, ziua de LUNI happy