Au avut bumul ăla cu reduceri, acum aproximativ o lună, prin Aprilie, când puteai combina 2 coduri de reducere, ajungând în final la o reducere de aproximativ 90%. Am cumpărat și eu Ariel detergent pudră 2x saci de 10 kg la 25 de lei! Ele valorau de cel puțin de 10 ori mai mult.
Codurile mergeau în principiu doar pe conturile noi, așa că am creat conturi pe toate telefoanele din casă și am comandat de pe toate, diverse chestii (încălțăminte, parfumuri de cameră, etc) cu reducere mare. Produsele au venit în 1-2 saptamani cu Fan Curier.
Pe telefonul soției a mai primit coduri de reducere pentru că a mai comandat după. Eu de pe al meu nu am mai comandat deloc și nu mi-au mai dat nici un cod.
Nu cred că există un mod automat care dă coduri. Este în funcție de cum vor ei, de cum vor să ruleze marfa, de campaniile de marketing pe care le fac. În nici un caz să ajungi treptat de la voucher de X% la Y%.
Mai poți încerca să pui în coș produse favorite sau să le salvezi ca favorite pe cont. Algoritmul vede că le ai și este posibil ca uneori să mai dea câte un cod ca să te facă să le cumperi.
Spor la cumpărături.
DumitruPLM întreabă: