| aXy99 a întrebat:

Aveti idee de ce laptele Aro e asa de ieftin? (comparativ cu alte marci, cum ar fi Zuzu)

12 răspunsuri:
| iDenisuc a răspuns:

Nu e un produs de calitate. Marcile Aro sunt produse de catre cei de la metro(productie proprie), pozi sau profi is produse de profi (produse proprii) pretul difera din cauta calitatii plus productivitate a marcii proprii.

| Holiday a răspuns (pentru iDenisuc):

"Marcile Aro sunt produse de catre cei de la metro"

Nu sunt produse de Metro, sunt produse de alte firme si ambalate sub marca Aro, detinuta de Metro, conform contractelor. Mai demult laptele Aro era procesat si ambalat de Albalact, acum nu stiu daca tot de la ei e.

| Bula a răspuns (pentru iDenisuc):

Metro, Profi si alte mari firme nu au productie proprie!
Ei isi dau doar numele produselor contractate cu clauza de unicitate.
Producatorii incheie un contract pe termen mai lung cu firmele vanzatoare, iar pretul la cumparatorul final va fi mai mic (nu mai trece pe mana intermediarilor).
Asta nu inseamna ca, calitatea produsului este slaba, dimpotriva.

Personal consum lapte Aro si se comporta perfect normal: la temperatura camerei se face lapte acru perfect (asa cum trebuie sa se faca laptele adevarat de vaca). Este SINGURA modalitate de a verifica daca laptele este de la vaca (natural) sau este din prafuri si chimicale.
Laptele de la Zuzu si de la multe alte firme nu se comporta ca si laptele natural de vaca, deci se poate trage concluzia.

| Cristinna31 a răspuns (pentru iDenisuc):

*Proxi.

| aXy99 explică (pentru iDenisuc):

Ce il face sa aiba calitatea redusa? Cum iti dai seama de calitatea scazuta daca valorile nutritionale sunt identice?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Calitate mai slaba.

| aXy99 explică (pentru suntserios):

Ce inseamna asta? Cum poate fi laptele de calitate mai slaba? (si nu ma refer la adaugarea de apa sau cantitatea scazuta de grasime)

| Holiday a răspuns (pentru aXy99):

Sunt o gramada de factori care influenteaza calitatea laptelui. De la tipul de hrana al vacilor, la timpul in care laptele ajunge de la producator la procesator si timpul de asteptare pana la prelucrate, temperatura in timpul transportului si la depozitare, tipul de detergent folosit pentru curatarea instalatiilor de productie si a tancurilor de depozitare, frecventa la care se face spalarea instalatiilor de procesare si ambalare, etc.

| aXy99 explică (pentru Holiday):

Nu te intrebasem pe tine. Decat daca esti multiaccount-ul lui suntserios.

| romeo78 a răspuns:

Pentru că toate mărcile proprii ale unor lanțuri de magazine, arată prețul real al unui produs.
Pentru că deși e produs în o fabrică celebră de lactate, prețul final este doar cel de producție.
Aceeași firmă comercializează același produs, dar sub marca sa, mai scump, deoarece intră multe taxe, impozite, inclusiv costul mărcii, lucru care nu se găsește dincolo.
Da, există și produse de calitatea a doua sub marcă proprie a unui magazin.
Marcă proprie=furt calificat de la cumpărător sub acoperire legală.

| Sesamestreet a răspuns:

Intreaga gama de produse Aro e pe ieftineala. Imi si aduc aminte replicile lui tata cand eram la cumparaturi acum cativa ani. A, aia e marca Aro, nu lua, am incercat si e de proasta calitate

| RazvanFlorea1993 a răspuns:

Simplu: pentru că sunt cumpărate de Metro în cantități foarte mari de la producători, care le ambalează sub această denumire.
Pentru producători este convenabil pentru că vând cantități mari și pun adaos comercial mic, iar pentru Metro pentru că și ei la rândul lor pun adaos mic și aduc clienții în magazin.