|

Buna! Am plasat o comanda de mai multe produse (valori diferite cu mult sub 10$), totalul de 29, 28$. De unde o sa pot ridica produsele? De la oficiul postal conform adresei sau o sa imi vina acasa prin curier? O sa mai fie nevoie sa achit ceva in plus la ridicare? Cum sa fac sa vad daca am comandat de la vânzători diferiti? Multumim!

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In mod normal trebuie si noua sa ne zici de unde le-ai comandat zic...

| explică (pentru Eduard619):

big grin imi cer scuze, tocmai cand incercam sa modific ați fost așa de rapid că nu am mai apucat. Este vorba despre Aliexpress happy Mulțumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Eduard619):

big grin imi cer scuze, chiar cand incercam sa modific ați fost așa de rapid că nu am mai apucat rescriu. Este vorba despre Aliexpress.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu mai dati raspunsuri daca sunteti praf si vai de voi, care e ideea in a-l induce pe om eroare, va simtiti mai bine?
Eu am comandat de multe ori de pe site-ul asta si niciodata nu a venit la posta normala (desi la altii au mai venit) ci am stat o gramada la coada la posta vamala. Curierul iese din discutie, ce vanzator crezi ca iti trimite curier care costa 100 dolari la un colet de 10 dolari.
Vei primi aviz ccam intr-o luna ca ai colete si ca trebuie sa te duci la posta vamala de la tine din judet sa le iei sau daca esti norocoasa chiar o sa vina la posta normala. Nu vei mai plati nimic in plus. Chiar daca sa zicem ca vei avea un colet de la un singur vanzator mai mare de 10 dolari, chinezii stiu treaba asta cu taxele vamale si iti va trece pe colet o valoare mai mica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bondarel99):

Eu zic sa nu mai fii idiot complet si sa te mai documentezi, daca ai tu vreo placere sa mergi la posta asta NU inseamna ca este singura optiune.
Data de primire a mărfurilor depinde de tipul de livrare ( poștă, curier ), și este, de obicei 15 - 60 zile. Din propria experienta 30 zile.
Deci platesti taxe vamale+tva dar se poate.Depinde acum de modalitatea pe care o alegi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Eduard619):

Ea a cumparat produse in valoare de 20 si ceva de dolari si nu a selectat optiunea de curierat deci o sa vina la fel ca si la majoritatea oamenilor, la posta. DHL-ul e foarte scump, iar din moment ce nu a platit 100-200 de dolari in plus pentru asta cum doamne iarta-ma ii spui sa astepte curierul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Eduard619):

Cred ca nu stii despre ce vorbesti, are dreptate albinutza.Numai in RO sunt curieri, aia de pe ali sau alte siteuri internationale iti trimit prin posta, nu-s aia interesati sa iti trimita tie acasa om special pentru ca ai luat tu de la ei indiferent de ce suma, ii doare undeva.Siteuriloe astea gen ebay, ali si altele nici nau asa ceva curieri ce tu spui.Aia au cateva optiuni si alea tin de posta, fedex, draci laci deci posta.Acum nu stiu ce inseamna la voi curier, dara aia sigur nau asa ceva. Iara plus de asta s-ar putea sa ii ia aia vama ca lucrurile vin din china si tot ce vine acolo din afara UE s-ar putea sa fie taxate, dara nu mai stiu exact dupa o anume suma. Daca tu spui ca aia au ca shipping curier acolo trecut arata si noua, eu nu am vazut asa ceva.Au doara posta si au pe aia cea mai ieftina, nu plateste nimeni vorba lu albinutza curier sati aduca tie nici daca cumperi de mii de dolari nu de dealde 20. Dara daca tu arati ca aia au si curier atunci o sa zic si eu ca ai dreptate. Odata am cumparat de la aia de pe ali ala si nu am vazut curier ce spui tu, nici nu ai tu sa alegi, ori daca ai trebuie sa platesti extra, ei iti trimit pachetele cu cea mai ieftina posta posibila ce o au la indemana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vine prin curierat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Eduard619):

Ce bine... Mulțumesc din nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează