|

Buna. Am trimis bani cuiva prin western union deoarece asteptam ceva in schimb, un obiect. Insa a fost o scamatorie si nu am mai primit nimic. Pot afla ceva despre persoana asta? Ii stiu doar numele acestuia. Politia poate face ceva in privinta asta?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poti face reclamatie, dar Politia nu va face nimic, in fond nu ti-a bagat mana nimeni in buzunar, deci nu te-a furat nimeni, tu ai trimis banii de buna voie.
Ma rog, daca vi se spune sa nu faceti asta, nu intelegeti, pana nu vi se intampla voua, nu va vine sa credeti ca ati fost pacaliti.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai reclamal, dupa vezi ce se intimpla.Si mai fa din astea ca numai de bine e laughing. Oare cum pot uni oamenii in ziua de azi sa se mai lase pacaliti? pai frate cand ai atatea la indemana, atatea informatii tu parca ai fi lemn laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă pe google, Facebook, LinkedIn carte de telefon. Apoi incearca sa-l contactezi sub alt nume dacă mai pune anunțuri ca să afli mai multe informații despre el. Din telefon, adresă e-mail se mai poate afla cate ceva.
Se poate întotdeauna face o plângere la politie, dar e logic că trebuie să ai ceva date să le indici.
Depinde și de cit ai pierdut. Poate pentru 10 $ nu rentează.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ALGator):

Am pierdut 400 £. Este o suma serioasa. Si nu ii pot gasi numarul de telefon, nici e-mail. Nimic. Am doar numele complet al acestei persoane si tara unde locuieste. Atat. Ma gandesc ca nu pot face nimic in privinta asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alina16666):

Nume complet si tara inseamna destul de mult ca sa ii iei urma. Posibilitati de atac, e altceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In ce sens ai piersut banii? Ai dat codul prin sms ori ti-a cerut o poza cu foaia primita de la western?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează