|

Buna... as vrea sa cumpar o tabla Ouija, am gasit pe Olx si Okazii dar sunt scumpe.

Imi puteti lasa un link?

Dau funda

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu cauta asa ceva. Dupa aceea o sa vrei sa scapi de spiritele rele si nu vei mai putea. Cum crezi ca au ajuns acei oameni demonizati de care vorbeste Biblia? Tot prin practici nesănătoase de felul acesta.
Omul niciodată nu poate controla spiritele rele, deoarece acestea sunt mult mai superioare decât noi; ele pot in schimb să ia în stăpânire si sa facă ce vor cu ființa umană.
Ele acum sunt ținute în frâu de Dumnezeu, de îngerii buni; dar dacă chemam/invocam spiritele rele (îngerii rai) in viața noastră, pentru că Dumnezeu nu poate să intervină în libertatea noastră de alegere, El nu ne mai poate ocroti de cel rău. Si odată venit în viața noastră dușmanul va face ce va voi cu noi, împotriva vointei noastre; pentru că îngerii răi găsesc plăcere in a produce suferință.
Poate că la început iti va părea ca poti sa ii comanzi tu; dar ei sunt vicleni: iti vor face jocul până când vor putea să intre pe deplin in viața ta.
In felul acesta iti vei pierde dreptul de a putea fi mântuit. Vei pierde viața veșnică pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru fiecare dintre noi.
Avem un singur Tată: pe Dumnezeu. Si de El trebuie să ascultăm. Noi suntem atât de mult iubiti de El încât a dat pe Fiul Său, pe Domnul Hristos să moară pentru noi, pentru ca să putem să avem din nou viața veșnică. Să refuzăm noi acest dar al lui Dumnezeu? Niciodată. Să ne bucurăm pentru că El ne-a dat viața, El ne-o întreține, si tot El ne ocrotește de orice rău, chiar dacă cu ochii noștri fizici nu putem vedea asta.
Alungă din casa ta orice lucru, orice obiect care ar putea atrage pe cel rău. Nu le vinde altora; ci distruge si arunca la gunoi.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cele mai bune sunt cele touchscreen.Au si spiritele mandria lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Păstreazăți dracului bani, dacă chiar vrei să joci ouija și să riști să mori, făți singur una.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează