|

Bună! Cum sunt produsele de pe AliExpress (calitativ)? Nu știu ce sa cred despre ele, pentru ca sunt mai ieftine decât media.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum sa fie scrie la descriere, cele mai multe produse au descriere, dar ca idee nu-s calitativ ca cele de la firme.Aia acolo fac multe chestii copie sau piese de la unee produse fabricate de firme, care ar costa f mult, asa ca in cazu asta intervin chinezii, fac orice laughing am cumparat si eu de la ei un rezervor de benzina de la un atomizor german.Rezervoru daca las fi cumparat de la firma adica original trebuie sa dau 100 de euro laughing numa ca am dat 38 de dolari la chinezi cu tot cu transport.Bine acum probabil sa nu zic mai mult ca sigur plasticu ala de la oricinal e mai de calitate, dar merge si asta de la chinezi f bine, plus ca se potriveste perfect.
Deci de aia is mai ieftine, pentru ca nu le vand sub un nume, uneori poate fi de calitatea celor originale sau celor de firma, dar pentru ca nu au nume sau daca au un nume este ceva necunoscut nu poate rivaliza cu mai stiu eu ce firma cunoscuta. Unde pui ca chinezii au costuri nu mici catastrofal de mici laughing asa e la ei.Chestia e ca vine mai greu dar vine, chinezii sunt de incredere, aia cu asta se ocupa acolo aia fac vand de acolo le vin banii, deci interesu lor este sa vanda nu sa traga tepe.Bine ca sa fii sigura sau daca ai nelamuriri dale mesaj si intreaba ce doresti sa stii, dar in engleza, aia nu stiu romana laughing.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de la cine le cumperi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu unul nu as incerca.Prefer magazinele renumite cum ar fi media galaxi, eMAG, flanco...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează