| Stefania a întrebat:

Mi-am luat mai de mult fond de ten "Kallos Cosmetics" numearul 2 si acum 3-4 zile mi-am luat "Kallos Cosmetics numarul 1. Numarul 2 are o culoare mai deschisa, iar numarul 1 o culoare putin mai inchisa.Sunt aceleasi marci, dar numarul 1 este mai lichidasad, iar numarul 2 nu este chiar atat de lichid, adica nu este lichida este perfecta.Imi e frica sa nu fi expirat cel pe care l-am cumparat acum adica numarul 1 sad. Am verificat miroase amandoua la fel, dar totusi este normal? si mentionez ca sunt de aceeasi marca. Daca nu este normal sa-l duc ianpoi la magazinul de unde l-am cumparat? Si de ce este mai lichida?

Răspuns Câştigător
| kr.mdy a răspuns:

Deea inainte de folosire se agita tubul pentru a se amesteca iar data de expirare este inscrisa pe marginea tubului sus, e o stanta, ceva de genul 230111.Intotdeauna pe produsele cosmetice se trece a se folosi pana la data marcata pe ambalaj.

2 răspunsuri:
| Stefania explică:

@Margo am cautat data, dar nu scrie!straight face

| Pure.Sunshine a răspuns:

Chiar daca sunt aceeasi marca sunt nuante diferite, deci au ingrediente diferite. Daca nu a depasit data expirarii, nu ai de ce sa iti faci griji. La magazin li l-ar putea schimba doar daca mai ai bonul de la casa de marcat.