Telefonul trebuie sa aiba carte de service si o garantie care nu cred ca este valabila doar 1 an. Daca ai garantia valabila si telefonul nu are daune produse din cauza ta, du-l la garantie si o ti-l repare ei sau iti vor da altul gratuit, fara sa iti mai consume punctele ThankYou!
Cu punctele O-TY poti cumpara telefoane la promotie doar prin prelungirea abonamentului probabil pe inca doi ani, ceea ce, daca esti multumita de ei, n-ar fi un dezastru. :P
In principiu, cel mai usor este sa intrii pe site-ul www.orange.ro, sa te inregistrezi (sa iti deschizi la ei un cont de utilizator) si apoi, in sectiunea "telefoane", vei avea disponibile atat sumele la "liber" cat si cele pentur abonamente pe 1an, 2ani, cu sau fara puncte TY.
Daca te inregistrezi pe site si cumperi prin Orange Shop Online, vei avea 50% mai multe puncte (adica punctele pe care le ai vor valora cu 50% mai mult decat daca ai cumpara un telefon din reprezentatele Orange).
Telefonul din pacate nu il poti schimba pe puncte.
Sper sa te descurci...
Numai bine! :)
Pai ca sa iti zic asa...
Eu mi-am scapat pe strada mea, in groapa, telefonul.
Am fost la un magazin Orange si desii mai aveam minute si infromatii pe el si nu mi-au mai dat acelasi telefon de la aceeasi marca (Nokia).
Am cumparat un alt telefon, dar nu cu banii de la celalalt (adica nu mi-au dat alt telefon pe gratis).
Gandeste-te si tu ca daca nu ai grija de al tau nu mai primesti alt telefon pe urma.