anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna!
Recunosc, nu am cumparat niciodata ceva online. Pentru ca nu gasesc in magazin ce vreau, sunt nevoita sa recurg la aceasta metoda. Nu stiu cum se procedeaza. Ma instruiti voi?
Dar mai ales, as vrea sa stiu cum procedez daca in cateva zile constat ca produsul nu corespunde cerintelor mele? E vorba de electronice.
Multumesc.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai intai te uiti daca ce vrei tu sa cumperi corespunde cerintelor tale, apoi faci sau nu faci comanda. Greu?

| 6547756 a răspuns (pentru darrio2007):

Da, greu!

| 6547756 a răspuns (pentru darrio2007):

Daca tot ai vazut intrebarea mea, fa bine si aprob-o!

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Eu aleg produsul si il comand prin telefon. Astfel am posibilitatea sa vorbesc cu o persoana despre produs si felul prin care sa il trimită. Eu aleg de obicei prin posta cu plata ramburs deoarece il poți ridica si in alte zile de la data când ajunge, dar curierul nu il aduce decât o singura data apoi il trimite înapoi daca se întâmpla sa nu te găsească.

| Zuzu1991 a răspuns:

Scrii in cel gugal cuvantul: eMAG
intrii pe primul link
scrii numele produsului
click pe adauga in cos
si apoi click comanda, si completezi cum vrei tu tot ce te intreaba

daaaaaaaaaaaaaa, greu RAUUUUUUUUUUUUUUU

la produsele comandate on-line ai dreptul LEGAL sa te razgandesti 14 zile calendaristice de la primirea produsului, la produsele vandute de eMAG (trebuie sa scrie vandut de eMAG, prin eMAG vand si alte firme) ai 30 de zile (asa vor ei, politica eMAG-ului)

| Mirel4412 a răspuns:

Pai nu e nimic complicat. Alegi produsul, il adaugi in cos. Intrii in cosul tau virtual, scrii datele de facturare adica adresa, strada, nr de telefon etc., alegi metoda de livrare prin curier sau easy box sau posta, nu e obligatoriu ca toate sa fie disponibile, alegi plata prin ramburs, adica platire la venirea produsului sau cu cardul. Cand o sa iti vine produsul, curierul te suna sa il iei. La fan curier daca nu ma insel, exista un cod WBA cred ca asa se numeste, cu care iti poti vedea produsul, stadiul lui de la sediu pana la tine.

Sper ca te am lamurit si imi cer scuze daca facut greseli gramaticale

| AndrElle a răspuns:

EBay eMag e cel mai drăguț. Introduci in coșul de cumpărături produse. Adaugi. Si completezi toate cerințele de livrare. Dacă nu îți place îl returnezi înapoi curierului. Îl suni. Sau trimiți email.

| AndrElle a răspuns:

Adaugi in cos. Mergi la coșul de cumpărături, care-i sus. Îl cauți tu. Și dă-i continuare.