|

Buna seara! Am comandat un joc de ps4 de pe eMAG. In aplicatia eMAG imi apare livrare partiala. Din cate am inteles aceasta se aplica doar atunci cand sunt mai multe produse, eu am comandat doar unul. Multumesc in avans!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Praf sunt astia de la Emag in perioada asta!
O luna le-a luat pana mi-au adus 4 perne si-o pilota. Le-a adus pe rand. Le-am inrosit telefonul!
Niste nesimiti. Minteau ca maine,maine,maine si s-a facut luna!
Ba ca au plecat toate,ba ca pe rand,ba ca le-a pierdut curierul,ba ca sunt la Bucuresti, ba ca nu stiu unde la Constanta. Numai la mine nu.
Preiau sute de mii de comezi, cu acelasi personal, putin si sictirit. Trec prin o mie de maini pana ajung la tine. Si cand ii suni sa ii intrebi ce si cum, nici scuze nu sunt capabili sa isi ceara. Niste mizerabili.

| a răspuns:

EMAG e praf la livrari. Le pui livrarea iar ei o trimit mai departe la producator/vanzator.

Eu unul iti recomand sa cumperi pe OLX. Gasesti cele mai noi jocuri, "sigilate" la 60-70% din pret.

Eu am luat RRD2; Fallout 76, Fifa 19, Assasin's Creed Odyssey la 180 Ron fiecare, si sunt 300Ron in magazine.

Pe Olx functioneaza 100% dar nu sunt noi cum zic ei, sunt resigilate. Sanse mari sa fie furate, dar nu ai ce sa patesti.

| a răspuns:

Apropo. Doar de doua ori am comandat pe eMag. O data am comandat intr-o miercuri dupamiaza, joi dupamiaza ma suna producatorul sa confirme comanda, o pune joi seara, ajunge luni, ca duminica nu se livreaza. Deci eu am comandat miercuri, si au stat 5 zile sa imi livreze.

O alta data am comandat, nu m-a sunat nimeni sa confirme si peste 3 saptamani ma trezec cu pachetul la usa.


Pe OLX in general sun dimineata si ziua urmatoare imi ajunge daca e dintr-un judet apropiat, maxim 2 zile cel mai mult a durat.

Si la eMAG ar fi la fel dar ei iau o zi in plus sa trimita la producator, sa confirme, iar producatorul posibil sa aiba o ora anume cand pune pachetul, daca a trecut ora aia si nu a apucat sa confirme cu tine, mai pierzi o zi.

| explică:

Stiti cumva cum o pot anula? La telefon nu raspunde nimeni