|

Buna! Stie cineva daca comand de pe un site și produsul/e se livrează printr-o anumită firmă de curierat care de exemplu nu sunt serioși, as putea apela la altă firmă de curierat chiar daca cei de la magazinul online nu au contract?Am nevoie de răspunsuri serioase va rog.

Cel mai bun răspuns primește funda!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

La expedierea unui produs, firma de curierat este ales de vanzator, nu de cumparator.
Daca nu esti multumit de serviciile primite (de exemplu intarzie peste o saptamana fata de ceea promisa), poti invoca ca ai cumparat aceea marfa din alta parte, fiind urgenta. Iar la motivul refuzului preluarii scrii clar: intarziere cu peste o saptamana fata de termenul de livrare promis de vanzator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai probabil nu vei putea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unele firme mari de vânzări online au, la alegere 2 firme de curierat, restul lucrează cu o singură firmă cu care au contract. Mai sunt câteva, mult mai puține, care trimit și prin Poșta Română.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa le precizezi ca in zona ta respectiva firma are probleme si ca ai avut experiente neplacute si sa vezi daca vor sau au posibilitatea sa trimita cu altcineva.Eu trebuia sa primesc un TV de la Flanco prin Fancurier, le-am expus situatia si anume ca Fancurier isi bate joc de livrari si au trimis prin Cargus.E in interesul lor ca produsul sa ajunga in regula si la timp la client.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează