| sefu01 a întrebat:

Buna,

Stie cineva daca Emag pune sau nu factura in colet?
Am vazut ca nu mai scrie in pasii de comanda cu verde ca factura o casi in cont impreuna cu garantia.
In Ianuarie 2016 scria si nu a pus-o in colet, azi am vazut ca nu scria in pasul 3. Nu am comandat astazi din acest motiv va intreb daca cineva a comadat ceva de la Emag in Februarie si daca a primit factura in colet sau a fost doar atasata in cont.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

De ce trebuie neapărat să ai factura în pachet?!? Oricum ai toate facturile în contul tău de client de pe eMag.
===
Imediat dupa ce comanda ta a fost facturata poti descarca factura din contul tau de client. Intra in sectiunea Istoric comenzi & facturi din cont: https://www.emag.ro/history/shopping, selecteaza comanda, descarca factura si salveaz-o sau printeaz-o. De asemenea, in momentul in care comanda ta este predata curierului iti vom trimite un email cu detaliile de livrare, din care vei putea descarca si factura.
===
( http://www.emag.ro/info/topic/intrebari-frecvente )
Sincer, nu mai țin minte exact, dar parcă mie ultima oară mi-au pus și în colet factura.

| sefu01 explică (pentru mihai69):

Cand ai comandat?

| mihai69 a răspuns (pentru sefu01):

La sfârșitul lui ianuarie.

3 răspunsuri:
| Mari34512345678910 a răspuns:

Pai nu ti-o aparut toti pasii pentru ca acel curier care ti-a adus coletul nu ti-a dat chitanta! Daca cumva nu iti da garantia o sa ai o eticheta pe colet si acolo scrie un cod si niste date, adica datele de facturare. Daca cumva ti se strica un produs suni la eMAG si iei o sa faca legatura cu un curier sa iti i-a produsul! Sa pastrezi doar eticheta aia de pe colet cu datele de facturare.Nu ar fi nici o problema daca nu iti apar pasii aia completi adica sti tu pana la produs livrat....Asa ca pastreaza etichetele de pe colete! DA-MI FUNDA!