|

Bună TPU! Am o întrebare legată de siteurile Aliexpress, Joom si Wish. Am văzut pe aceste trei siteuri că sunt articole interesante, dar am câteva întrebări la care aş să-mi răspundă doar cei care ştiu şi au mai comandat :

1. Taxele vamale şi TVA-ul se plăteşte doar dacă comanda depăşeşte 10 euro sau 150 de euro?

2. În cât timp ajunge comenzile?

3. Este adevărat că Wish este un site neserios?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salutări, alliexpres este un site minunat pentru a face cumpărături, au preturi foarte bune, au tot felul de promoții și bonusuri, de obicei oferă și cadouri când comanzi ceva de la ei, sunt foarte serioși, dacă produsul nu îți ajunge in termenul specificat de ei, îți bagă banii înapoi și rămâi cu produsul, sau dacă primești produsul stricat, îți trimit altul sau îți bagă banii, la alegerea ta.
Eu îmi fac cumpărături de pe alliexpres de vreo 2 ani, am peste 30 de comenzi de la ei și pot să zic că nu m-au dezamăgit deloc.
Acuma problema apare la timpul de livrare a produsului, durează cam 1-2 luni până îți ajunge.
Taxa vamala se aplica la produsele cu valoarea mai mare de 10 dolari americani.
Legat de wish, habar nu am, dar din auzite nu prea au reclama bună.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

1. TVA platesti doar daca sare de 10 dolari
2. 15-60 zile
3. Nu site-ul e neserios ci unele produsele sunt neserioase. Sunt chinezarii la pret mic, nu te astepta la cine stie ce. Daca vrei haine mai bine NU, sunt facute din materiale proaste si marimile nu corespund, in plus nici nu prea arata ca in poze. Dar gasesti multe alte chestiute folositoare si ieftine, uita-te atent la review-uri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am comandat doar de pe aly express și nu am plătit taxe pentru că articolul comandat de mine avea free shipping. Problema este însă că din china ajung foarte greu, în 2 sau 3 luni chiar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează