| Haşa07 a întrebat:

Am pus un anunt pe OLX.ro, am pus sa fie cu livrare gratuita si am un cumparator. Nu stiu ce sa fac cu "livrarea gratuita" trebuie sa ma duc la posta romana sau? Ajutor va rog! sad

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Costul transportului il vei suporta tu, nicidecum cumparatorul! ---cumparatorul va plati, la primirea coletului, doar pretul cerut pentru produsul vandut.

| Salontanul a răspuns:

Mergi la posta! Este mai ieftin. Pui contra ramburs si ceri in ramburs doar suma afisata pe OLX. Restul platesti tu din buzunar.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai facut o prostie, orice vinzi pe olx pui cu predare personală la domiciliul tau, nu expediezi niciodată produsul, intrucit tu plătesti taxe de curier, si poate ăla care a licitat pentru el, cand vede ce a primit se razgîndeste, dreptul lui, dar tu pierzi banul, asa ca daca nu este din localitatea ta, sa fie sănătos, tu nu expediezi in afara localitatii, ci cumpăratorul este rugat sa vină la tine, vede produsul face proba daca vinzi telefoane calculatoare televizoare, sau alte electronice sau electrocasnice frigidere masini de spălat, si daca i convine ce vede, plăteste si i-a produsul, dar tu nu pierzi nimic, asa acum pierzi.

| DunareClaudiu a răspuns:

Salut,de exemplu produsul pe care il vinzi costa 100 de lei iar transportul este 15, ei bine cand il vei pune la curier sau posta ii vei spune ca vrei sa trimiti cu ramburs si trebuie sa primesti 100 de lei la ridicarea coletului, fara sa plateasca(cumparatorul) el 115 lei. Vei plati tu transportul 15 lei la curier/posta pentru a nu mai plati cumparatorul. Intreaba-ma daca e ceva neclar. happy

| Haşa07 explică:

Tocmai am aflat ca este maritim cu vaporul spre Irlanda de Nord...