|

Bună TPU! Ce parere aveti despre site-ul acesta? http://www.tenisivans.com/....../index.php Merita sa dau comanda?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este o clona, care nu este singura: http://nikeairmax90romania.com, si din cate am vazut sunt mult mai multe. Au acelasi patern toate website-urile, pana sa te uiti daca este o firma te uiti sa vezi cum arata website-ul.
Primul lucru cand intri pe website vezi ca nu are HTTPS, te gandesti ca metoda de plata este prin intermediul unui alt website, in footer-ul paginii gasesti imagini cu VISA, daca dai sa vezi URL imagine scrie "parteneri.jpg", care trebuie sa iti atraga atentia.
Sa zicem ca nu bagi de seama ce este in josul paginii, tu o sa te uiti dupa shoes, alegi care iti place, adaugi in cos totul pare normal, pana cand iti spune ca trebuie sa iti faci cont iar pagina este "login.html" de aici iti dai seama ca ceva nu este bine, nu se poate sa intri in cont/sa iti faci cont, fiindca html nu are cum sa verifice daca datele sunt valide si sa confirme, cand pagina in bara URL este.html trebuie sa te gandesti ca ceva nu este OK mai ales ca vorbim de login/account, chiar daca extensia era ascunsa din '. htaccess', website-ul nu era securizat, metoda de plata era facuta tot pe website-ul lor deci alt semn de alarma.

Acestea sunt doar lucruri mici pe care trebuie sa le observi. Sa zicem ca nu sti nimic din ce am scris mai sus, dar in footer este 'Declaratia De Confidentialitate', daca intram acolo vedem 'SC SHOPICA SRL', il cautam pe google si gasim https://:///......inul-este/ cu un raspuns de la 'Broxo17'.

Majoritatea persoanelor nu au o educatie despre securitate si nu se informeaza, user-ul 'StefanAndrei00' a facut bine ca a intrebat.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Este fake website-ul!
O fi prima pagina.php dar pagina pentru coș și creare cont. html? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TrustMeIKnow):

Si ce daca e html? Asta face site ul fake?
Pe de alta parte eu nu as lua de la ei pentru simplu fapt ca nu am gasit nicio data de identificare a societatii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează