anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna

Uite cum sta treaba : Problema mea e o bluza. E absolut ingrozitoare! Are buline galbene cu maro, verde. Bluza e din bumbac, dar gulerul e din lana ca la bunica. Prietena cea mai buna mi-a luat-o. Am purtat-o de doua ori iar pe strada lumea radea de mine. Acum ma intreabe de ce nu o mai port. Ce s-ai spun?

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Dar cand a purtat-o ea, lumea nu radea? Si daca este urata cu draci, de ce o mai porti?

| chocolatte a răspuns:

Spune-i ca nu ai cu ce sa o asortezi si ca sezonul asta nu se mai poarta bulinele in schimb o poti purta pe acasa cand vine ea in vizita! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai o pisica? Te-ar putea ajuta s-o distrugi. Sau scapa clor pe ea si da vina pe mama ta (sunt si mamele bune la ceva)

| Diana_7451 a răspuns:

Eu cred ca mai bine ai vorbi cu ea, decit sa inventezi tot feluri de minciuni in care tu singura te vei incurca..., sunt sigura ca te va intelege chiar daca la inceput se va supara, va uita de asta. Sau ai putea sa ignori pe ceilalti oameni si sa iti pese de prietena ta. Oricum, cred ca mai este mai importanta ea, decit oamenii din jurul tau. Este alegerea ta, dar iti zic sigur ca ambele variante functioneaza. Fiti prietene pe vecie!

| anonim_2270 a răspuns:

Eu krd ca era draguta. colega ta ty-a loat-o pentru ca i-a placut ...cared ca te-a fraierit.crying/! sh bunici tale spune-i ca s-a rupt sau ca ai patato de ceva. crying(