| bianca37 a întrebat:

Bună va rog sa îmi răspundeți sincer la întrebarea mea...
am o pereche de jordan max aura și am făcut greșeală de a i spala cu apa clocotita și cu periuța... nu știam ca de la apa clocotita se poate decolora culoarea.
i am pus la uscat fără sa observ nimic a doua zi erau roșii... șireturile albe erau roșii, limba alba adidasilor la fel, dunga alba a devenit roșie...
am încercat tot ce am stiut ca să ii pot face inapoi albi și nu am reușit. nu știu ce sa mai fac sa scot acele pete de rosu din adidași. va rog frumos sa ma ajutați va dau funda va rog din suflet nu știu ce sa mai fac și e păcat pentru ca au fost destul de scumpi acești adidași. mulțumesc frumos aștept răspunsuri.

2 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Eu nu stiu cum sa scoti "petele" dar adidasii numai sunt ce au fost, lucruri de caca vandute la pret scump.
am fost cu un amic si-a luat o pereche de nike din carpa a dat 700 si ceva de lei pe ei, niste carpe obosite facute in china, originali dar tot in china facuti asa ca...ce sa mai zici nu au nicio calitate lucrurile scumpe.
eu de aceea nu dau mai mult de 400 de lei pe adidasi sau pantofi sport, mi se pare ca platim brandul insa nu si calitatea, vrei calitate gasesti la branduri mari care fac incaltaminte din piele, nu nike nu jordan, astea sunt doar prostii vandute la preturi exagerate!

| bianca37 explică (pentru Simpatik):

Da ai dreptate iti multumesc din suflet pentru răspuns... ai dreptate, însă nu știu soluție la problema mea crying(