|

Buna! Vreau sa imi comand ceva de pe Olx si am intrebat de transport. Mi s-a spus ca e 5 lei prin posta romana, doar in avans. Eu nu prea ma descurc cu asta, caci e prima oara cand comand. Plata in avans se face la posta? Si cum? Exista riscul sa nu imi vina produsul si sa raman si cu banii luati?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pe olx nu comanzi nimic, cumperi de la persoane private care iti pot trage teapa.
Nu cumpara nimic ce nu esti in stare sa vezi!
Uite aici un exemplu clar cu un pusti care este disperat ca a platit pentru ceva si a primit altceva, chiar daca erau poze cu produsul pe care l-a vrut.
Si nu este singurul care s-a pacalit.

Uita-te la intrebarile acestui pusti si vei vedea cata frustrre si obida are, ca a luat teapa cumparand pe nevazute de pe olx:
https://www.tpu.ro/utilizator/abjcdd/intrebari/

Da, exista riscul sa ramai si fara bani si fara produs.
Mai sunt zeci de cazuri aici, unde anumiti copii au cumparat telefoane noi vandute pe olx, au primit pachetul cu telefonul, dar era o vechitura in el.
Deci: risucl sa pierzi banii si marfa este foarte mare si nu este recomandat, daca nu poti sa te intalnesti in persoana cu vanzatorul, ca sa verifici marfa, inainte sa o cumperi.

1 răspuns:
| a răspuns:

Plata in avans nu se face. Platesti in momentul ridicarii coletului. Daca iti spune sa trimiti in avans e ceva in neregula. Atentie! Poate sa-ti trimita si o caramida in colet. Spune-i sa-ti trimita prin curier, livrare cu verificare. Asa ai posibilitatea sa deschizi coletul si sa vezi ce ti-a trimis si daca nu-i bun, refuzi.Chiar daca platesti cu 10-15 lei mai mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează