|

Bună. Vreau sa îmi iau un laptop de la altex și vreau în rate. Se poate? Dacă da, atunci când îl cumpăr cat trebuie sa plătesc? Plătesc cum plătesc pe luna?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Intră la ei pe site la credite şi o să vezi toate detaliile legate de credit. Baftă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cea mai buna alegere pe care poti sa o faci, este sa optezi pentru rate fixe, fara dobanda.

https://mediagalaxy.ro/solutii-de-finantare/sisteme-de-rate-valabile-pentru-posesorii-cardurilor-de-credit/

Consulta mereu site-ul asta. Ca sa-ti explic pe scurt cum functioneaza... cumperi un produs pe care-l platesti intr-un numar de rate FIXE, in functie de ce oferta exista in perioada in care il achizitionezi - ca si numar de rate-. Daca produsul, spre exemplu, costa 1000 ron, se imparte la numarul de rate disponibile si aia e tot, fara niciun fel de dobanda.

Pentru asta ai nevoie de un card de cumparaturi(credit) -vezi lista exacta pe site-ul pe care ti l-am trimis-. E bine sa urmaresti mereu ofertele magazinului in ceea ce priveste numarul de rate... Intr-o perioada pot fi disponibile 6 rate fixe, in alta perioada poti prinde o oferta cu 24 de rate, ceea ce la un produs care depaseste 2000 ron e mai flexibil. Si, de asemenea, nu esti conditionat sa stai in ratele repsective, adica sa fii obligat sa platesti lunar pe o perioada strict determinata. Daca pe parcurs, dupa ce cumperi produsul, ai mai multi bani, poti sa platesti integral toata suma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează