|

Buna ziua ...am comandat un trening de pe net marimea S am 65 kg si 1 m si 67 cm...este bun? sau este mic?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Marimile la confectii sunt in functie de dimensiunile corporale (pentru barbati circumferinta taliei, circumferinta peste piept si inaltimea) deci e bine sa te masori si sa-ti cunosti aceste dimensiuni. Uite un exemplu, acesta e standardul european (german, polonez, romanesc)
https://www.bonprixro.eu/service/tabelul-marimi. Marimile relative (cele de tip S, M, etc.) depind de tara pentru care e destinat produsul. Un S facut pentru SUA posibil sa te incapa dar un S european posibil sa fie mic si sa iti trebuiasca un M. Daca e marfa de China posibil ca si M-ul sa-ti fie mic. La comenzile online e bine sa vezi daca siteul respectiv are un tabel de marimi si sa-l ai in vedere pe acela.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred ca este bun, ai avea nevoie de masura M.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am uitat sa-ti spun, daca l-ai comandat dupa un site chinezesc, atunci este nevoie chiar de masura L (adica large) ca ei au masuri foarte-foarte mici.
Masura S este pentru cei foarte slabi, probabil la 45-50kg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa fie bun. Eu am cam aceleasi dimensiuni ca tine si majoritatea hainelor mele sunt S. Marimea M o iau doar daca vreau haine mai largi.
Acum sper ca nu e vorba de un site chinezesc pentru ca la chinezi marimile nu corespund si trebuie sa iei un numar mai mare, asa cum zice DonnaAlba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează