|

Buna ziua! Am cumparat o imprimanta Installing Samsung Printer Xpress M2026W. am desigilato si apoi mi-am dat seama ca as fi avut nevoie de altceva. La magazin mi-au spus ca probabil mi-o pot schimba daca sunt sigiliile unde erau. Daca am pus la loc sigiliile se va observa ca a fost desigilata? Multumesc anticipat!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai desfacut sigiliile aparatului, atunci l-ai scos si din garantie.
Daca ai desfacut doar ambalajul, atunci nu e nici o problema, oricum il vor desface pentru a verifica daca este complet si in ce stare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce ai desigilato? Normal ca i si dau seama cei de la magazin ca ai desigilat o ca nu vei mai putea pune sigiliul cum a fost pus initial de firmă, si inainte de a cumpăra ceva informeaza te citeste cit mai multe păreri despre produs de pe internet pe forumuri sunt oameni care au aceasta marca de imprimantă si unii zic da este bună merită banii, iar altii aduc in discutie si minusurile imprimantei si nu ar cumpăra o, citind experientele lor, vei sti ce sa cumperi, acum daca ai desifilat o si vrei sa o dai inapoi posibil sa nu ti o primeasca, vei i nevoit sa o vinzi pe olx cu mult mai putini bani decat ai cumpărat o, cît ai dat pe ea? De unde esti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Desigilato am vrut sa scriu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Chiar daca o foloseai si nu erai multumit de calitatea printarii, tot o puteai returna. Se leaga de sigilii doar ca sa te faca sa te razgandesti. Exista categoria de produse resigilate, unde ar putea sa puna in vanzare imprimanta cumparata de tine, la un pret usor mai mic, dar ei vor s-o vanda iar ca noua, mai ales ca nici nu ai folosit-o, ci doar a fost scoasa din cutie si desigilata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează