| XxDenyzaxX a întrebat:

Cam ce sa imi iau de craciuni haine la moda? Dau funda orice raspuns

Răspuns Câştigător
| Aniela96 a răspuns:

Buna. Si la asta e aceeasi problemabig grin. Pai uite, eu m-am gandit la niste blugi nu f strambi cu botine cu tocbatting eyelashes si... in sus ar fi frumos ceva de piele cu o curea cu catarama un pic ma mare si o gentuta. Poate te-am ajutat:* Te pup. Poate treci si pe la mine cu cateva sfaturi>big grin

7 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Haine la moda gasesti la mai toate magazinele.De craciun e frumos sa te" asortezi " cu evenimentul. Spre exemplu, te`ai putea imbraca cu o bluza pana la genunchi rosie si colanti verzi, sau invers.Accesoriile sunt si ele foarte importante.Eu spre exemplu, am de gand sa`mi fac pe unghii fulgi de zapada si sa ma imbrac in albastru si argintiu(nu foarte excentric), cat de cat sa ies in evidenta si sa nu depasesc bunul gust.

| Radioactive a răspuns:

Citeste revista coolgirl cu Selena Gomez pe coperta(numarul pe decembrie). Costa 5 lei. Gasesti acolo multe haine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imbraca-te in craciunita sexy, o rochita rosie mini, cizmulite peste genunchi, desuuri rosii, ai grije sa nu-ti lipseasca blanita alba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haine la moda? care. moda? a strazii? a saloanelor de prezentare? sau aia care-ti permite sa te imbraci frumos, curat elegant, cu niste haine ce te aranjeaza si cad frumos si perfect pe corpul tau? fiindca am vazut fete imbracate normal, si pareau din revista, si fete care s-au straduit sa imite un stil sau o actrita si erau ridicole fiindca stateau toalele ca pe gard.

| XxDenyzaxX explică:

Esti bine asa cum esti.

| XxDenyzaxX explică:

Tare

| BuBuLetS a răspuns:

thinking Cati ani ai?
Ca asa.sincer nu stiu.
Dupa mine ti-as recomanda.
--Niste bluze (nu cu decolteu etc) simple.
Pantaloni(mulati) acum asa se poarta.
Uita-te si tuu` prin magazin ce-ti place.
Daa` ai grija cum iti asortezi culorileewinking!
Mult noroc!:*

Întrebări similare