| deea_1980 a întrebat:

Care telefon este mai bun LG KP500 sau LG KP502? Si stiti ca ar putea avea vreo problema, adica touchscreenul sa nu fie bun sau chestii de astea?

7 răspunsuri:
| yomanu a răspuns:

Intre LG KP500 sau LG KP502 nu este nici o diferenta din punct de vedere al performantei... e marketing ''a meu e mai bun ca e 502''
touchscreenul e destul de OK... oricum e cel mai ieftin telefon cu touch
depinde si de noroc eu am un LG KP 502 de aproape un an si nu am avut probleme

| patty32 a răspuns:

Eu am Lg kp502 mov big grin
Nu pot sa-ti zic daca este bun, pentru ca il am doar de 3 zile laughing, dar pana acum totul e ok [e si normal]
Insa, stiam ca softul e mai bun la kp502 happy
Kisses :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte prost la displei 502

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai bun 502

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haideti sa va spun una buna, cand primesti telefonul primesti si 2 ani garantie, ceea ce insemna ca acel telefon va merge fara probleme 2 ani de zile. Voua nu va m-ai merge dupa 4 luni ca il scapati prin WC-uri, il apasati cu ciocanu sau cine stie mai ce faceti voi cu el. SALUT.

| andrutzza a răspuns:

Sall! Am inteles de la o amica de-a mea care are LG cu touchscreen ca nu e bun, dupa 4 luni de zile nu ii mai merge si m-a rugat daca stiu pe cineva care vrea LG sa nu le recomand pentru ca nu tine. Eu una prefer telefoanele de la Samsung, sora mea are un Samsung Corby cu touchscreen si e multumita de el! Poti incerca sa vezi pe forumuri si alte pareri. Take carehappy

| Antonella_1903 a răspuns:

Sincer din propria experienta iti zic sa nu iti cumperi telefon de la LG fiindca nu il ti mai mult de cateva luni mai ale cu touchscreen.sunt foarte proastesad