|

Cat de incredere este acel site Wish? Am vazut ca sunt preturi destul de mici asa ca ma intreb daca mai e o taxa de platit care e scumpa. Cineva mi-a zis ca produsele de la Wish vin direct acasa, e adevarat?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, vin acasa. Costurile de transport din cate stiu ti le scrie acolo direct cand dai comanda. De venit iti vin produsele, doar ca uneori e posibil sa dureze ceva iar uneori se poate intampla sa nu fie exact ca-n poza, depinde de vanzator. Materialele la haine sunt destul de proaste, la preturile alea e si evident, dar daca ai noroc poti sa prinzi ceva dragutel la o suma relativ mica. Nu-ti recomand sa-ti iei cosmetice sau orice intra in contact direct cu pielea, nu as avea incredere in astfel de produse de la ei. asa, accesorii, poate vreo haina, mai merg.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ti-au raspuns cei de mai sus dar nu este adevarat. Wish este o aplicatie si nu un magazin. Pe acea aplicatie expun produse diferite magazine. Deci in aplicatie poti sa ai incredere, in magazine nu. Deci este cum o nimeresti. Chinezii sunt renumiti pentru pacaleli ca si noi romanii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da este adevărat, dar sincer nu iti recomand... Am dat de 4-5 ori comanda de un anumite produse (rochite etc.) si nu este ca in poza iti vin produse stricate sau de exemplu la un tricou iti vine alta marime, material prost... Nu iti va veni niciodata ceea ce vezi in poze!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează