| sigmanet a întrebat:

Ce apreciati cel mai mult la un magazin online?

Răspuns Câştigător
| asucme a răspuns:

Informatiile complete despre produse (exemplu functia de comparatie intre calitate/pret) Evident, discountul oferit pentru achizitiile online (se elimita multe ch din partea angajatorului si asfelt ar fi bine sa fie simti sa reduca si pretul fata de cel din showroom) si imi place si faptul ca acea comanda este lansata din varful patului meu happy

10 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Seriozitatea si calitatea produselor.

| psiholoaga a răspuns:

E comod.

daniela
| daniela a răspuns:

Posibilitatea de a produsele intre ele pentru a vedea care sunt mai bune, de multe ori pretul si faptul ca ma scuteste de timpul pe care il pierd colindand magazinele.

| Ben. a răspuns:

Comoditatea

| gabrielutzu a răspuns:

Nimic, faptul ca mi-e tot timpul frica ca cineva destept o sa ma lase fara cont.

| rahynn a răspuns:

Iti vine pachetul la usa, nu trebuie sa bati tot orasul ca sa gasesti ceva, faci un click-doua si ...PAM PAM.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Produse de calitate, transport rapid la destinație, posibilitatea returnării produselor și primirea banilor, anunțuri cu cele mai noi produse.
Pa, pa.

| DiMoDi a răspuns:

Apreciez dacă are descrierea exactă a produselor, eventual şi imagini. altfel trec frumuşel mai departe, la următorulhappy

| maiamichel a răspuns:

Un magazin oline, iti ofera in mod rapid, informatii despre produsele cautate si chiar se pot comanda in timp util.

| malecsia a răspuns:

Usurinta de navigare in meniu si cat de repede se "incarca" pagina cu imaginile produselor.

Întrebări similare