|

Ce creioane/culorii imi recomandati sa cumpar de pe eMAG?

Vreau sa incep si eu sa desenez, macar la asta sa ma pricep si eu dar nu vreau culori care se termina sau se rup la primul desen.La fel si cu creionul.Linkurile sunt utile!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Https://:///......DGSC53BBM/

1 răspuns:
| a răspuns:

Se vede ca vrei sa incepi sa desenezi. Pentru ca daca ai avea ceva experienta, ai stii ca mereu trebuie sa faci un compromis intre puterea de colorare a creionului si taria lui, caci cu cit va colora mai puternic, cu atit mai moale va fi, si tendinta de a se rupe va fi mai mare.
Nu as incerca de la EMAG, sau oricare alt magazin care nu e de specialitate. Adevarata calitate o gasesti in magazinele care se ocupa in special, printre altele, si cu vinderea ustensilelor de desen. Asta daca vrei sa faci ceva frumos. Daca te multumesti doar sa desenezi, sunt bune atunci orice fel de creioane colorate.
Incearca Conte-a-Paris, pe care eu le folosesc, si sunt multumit de ele, sau PrismaColor. Ambele sunt undeva la 6-7 lei pe bucata, pe un creion de o anumita nuanta, daca ti se pare mult, atunci nu cred ca vrei sa te gindesti la calitate cu adevarat. Pentru ca merita toti banii.
Vad ca acum Conte-a-Paris gasesti la reducere - http://www.profiart.ro/catalog/product/set-24-creioane-pastel-conte-a-paris

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează