Ce MP3 player mi se potriveste?

Ce MP3 player mi se potriveste?
MP3 playere a devenit un accesoriu indispensabil pentru cei mai multi dintre noi. Nu conteaza marimea, functiile sau pretul, multi tineri asculta muzica la unul.
Va propunem sapte MP3 playere ieftine (sub 100 de euro) si simpatice:

1. Philips SA1VBE04K/02 (Ariaz), 4GB – 329 lei

Playerul AV portabil GoGear Ariaz Philips este dotat cu tehnologia inovativa FullSound™. Fiind placut de utilizat, puteţi descarca clipuri video online pe player si naviga uşor prin continut pe ecranul sau full color de 2”. Playerul are si radio FM, cu 20 de presetari de posturi radio si inregistrare audio. In plus, te poti bucura de o memorie de 4GB.

Acest MP3 player este ca o mica bijuterie, are mici dimensiuni si se gaseste in sase variante de culori, ca sa-l poti asorta cu hainele tale. Are o autonomie de aproximativ 10h, functioneaza cu mini-USB, accepta formate: MP3, WMA si WMA cu DRM9. Are radio FM care poate retine pana la 32 de statii radio.

Un MP3 player micut si cochet, cu radio FM, inregistrare voce, accepta formatele MP3, WMA, WMA-DRM10 si WAV. O chestie simpatica la acest player este functia karaoke, prin care poti vedea versurile unei melodii pe ecran. Este disponibil in doua culori: alb si negru.

4. iRiver T6 4GB, negru205 lei

Este foarte stylish si aspectuos. Are optiuni de FM, inregistrare voce si radio. Partea buna este ca te tine bateria pana la 33 de ore. Sa tot asculti muzica.

5. Cowon iAudio U5 4GB – 290 lei

Poti asculta muzica foarte mult la acest aparat. Seamana putin cu un telefon simaptic, dar functiile lui sunt de MP3 player. Ecranul de 1.8' este ideal pentru a vedea ce playlist ai alcatuit.

6. Apple iPod shuffle 1GB, verde - 200 lei

iPod shuffle, chiar este cel mai purtabil player muzical din lume. Partea buna este ca il poti clipsa de orice colt de haina si il iei cu tine peste tot. Nu cred ca mai este nevoie sa vorbim despre iPod Shuffle, dar in caz ca nu stiai, nu are display.

7. Philips SA1VBE04K/02 (Vibe), 4GB – 170 lei

Playerul AV portabil GoGear ViBE Philips cuprinde multă distracţie într-un design minunat de mic. Ecranul său full color de 1,5” afişează coperta albumului, iar structura folderelor asigură navigarea uşoară printre fişiere şi organizarea acestora.

Asadar, pe care il alegi? Care crezi ca ti se potriveste cel mai bine?
27 răspunsuri:
| lencikk a răspuns:

Eu am iRiver doar ca mp4 si e fff bun
is ff multumita... acum depinde si de pret daca vrei sa asculti muzica ia-ti de la appel iar daca vrei ceva mai sofisticat ia-ti de la philips dar mai bine ia-ti un mp4 deoarece area aproape acelasi pret in jur de 200-300 ron si poti vedea si filme jocuri poze muzicaa etc...pup

| rrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Putina reclama sau ma insel?

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Cel de la telefonlaughing! de ce sa ma complic si cu telefon, si cu mp3!?

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Cel de la telefonlaughing! de ce sa ma complic si cu telefon, si cu mp3!?

| alexdop21 a răspuns:

Da asta e un pic de reclama ascunsa pentru ca :
1. Nu am cum sa iti recomand un mp3 player pentru ca nu iti cunosc modul de viata
2. Un mp3 player nu se ia pentru a se potrivi ci doar pentru a fii bun si rezistent.
3. Spatiul de stocare, si accesoriile sale sunt un punct forte al unui mp3 player.
Sorry to tell `ya

| alexdop21 a răspuns:

@HEYO.ro daca nu a fost reclama atunci de ce ai toate detaliile player-elor, plus pretul lor, iar intrebarea e "ce mp3 player mi se potriveste? "winking ar trebui sa o faci ori pe fata ori sa nu o faci deloc

| デイダラくん a răspuns:

Eu am corby si e mai bun ca un mp3 dar le-as alege pe toate big grin

| Klara a răspuns:

Eu am unul mic, foarte mic, cu 4GB, monocrom, bateria tine 4-5 zile (jur) si sunt foarte multumita de el happy

| Raul a răspuns:

Si samsung ypk3?laughing....nu-i bun?

| nosmoke a răspuns:

Apple iPod shuffle 1GB, verde! imi plc verdele laughing

| juniper a răspuns:

Ultimul este bun si ieftin.

| ioana181 a răspuns:

Un telefon mobil mai bun inlocuieste mp3-ul.

| cris4ever a răspuns:

Nu

| cris4ever a răspuns:

3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul pe care nu-l iei din lista de mai sus, ca asta-i reclama!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde ati mai scos si tampeniile astea?
"Ce MP3 player mi se potriveste?"
Ajutooooooooor a innebunit lupul:o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomandări de doi lei. Cine v-a plătit să recomandați așa ceva?
Recomandările mele:
- iRiver Clix 2
- Cowon D2
- un Sony, model mai recent
- un iPod.
Nu neapărat în ordinea de mai sus.
PS: Nu m-a plătit nimeni să fac recomandările de mai sus.

| adrianhasde a răspuns:

Primul philips, cred ca esti o persoana activa.

| mugurel021978 a răspuns:

Iti recomand un telefon este un fel de 2 in 1. Personal folosesc Nokia 6124. 8G car pe care am muzica, filme, fac poze la 2Mpixeli, face poze de calitate la lumina, noaptea nu am ce sa ii cer, e telefon cu aparat foto.

| mugurel021978 a răspuns:

Iti recomand un telefon este un fel de 2 in 1. eu folosesc Nokia 6124 cu 8G de memorie. e suficient...nu?

| Danut4 a răspuns:

Eu am un mp3 player playbox 310 2gb şi a costat doar 100lei

| Danut4 a răspuns:

Mie îmi plac 3 and 1

| xxxnonamexxx a răspuns:

Mie imi place cel de la well l-am luat dintr-un magazin germanos si e foarte bun si nu costa decat 100lei si are memorie de 1G cel putin pentru mine deocamdata este suficient

| HEYO.ro explică:

Salutare! Nu am avut intentia sa facem reclama, am vrut doar sa facem niste recomandari legate de niste MP3 playere ieftine. Selectia a fost facuta in functie de pret si optiuni, nu in functie de producator. @luchass, nu am primit niciun leu pentru asta.

| razvix a răspuns:

Sva-3 player e cel mai nou mp4 incearcal si ai sa vezi

| Anonim_9392 a răspuns:

Unul bun si ieftin ar fi Philips SA1VBE04K/02 happy adica varianta 7

| shadow_3116 a răspuns:

Pai de unde sa stim, ce mp3 iti trebuie daca nu te cunoastem personal?