Eu am iRiver doar ca mp4 si e fff bun
is ff multumita... acum depinde si de pret daca vrei sa asculti muzica ia-ti de la appel iar daca vrei ceva mai sofisticat ia-ti de la philips dar mai bine ia-ti un mp4 deoarece area aproape acelasi pret in jur de 200-300 ron si poti vedea si filme jocuri poze muzicaa etc...pup
Da asta e un pic de reclama ascunsa pentru ca :
1. Nu am cum sa iti recomand un mp3 player pentru ca nu iti cunosc modul de viata
2. Un mp3 player nu se ia pentru a se potrivi ci doar pentru a fii bun si rezistent.
3. Spatiul de stocare, si accesoriile sale sunt un punct forte al unui mp3 player.
Sorry to tell `ya
@HEYO.ro daca nu a fost reclama atunci de ce ai toate detaliile player-elor, plus pretul lor, iar intrebarea e "ce mp3 player mi se potriveste? " ar trebui sa o faci ori pe fata ori sa nu o faci deloc
Eu am unul mic, foarte mic, cu 4GB, monocrom, bateria tine 4-5 zile (jur) si sunt foarte multumita de el
Iti recomand un telefon este un fel de 2 in 1. Personal folosesc Nokia 6124. 8G car pe care am muzica, filme, fac poze la 2Mpixeli, face poze de calitate la lumina, noaptea nu am ce sa ii cer, e telefon cu aparat foto.
Iti recomand un telefon este un fel de 2 in 1. eu folosesc Nokia 6124 cu 8G de memorie. e suficient...nu?
Mie imi place cel de la well l-am luat dintr-un magazin germanos si e foarte bun si nu costa decat 100lei si are memorie de 1G cel putin pentru mine deocamdata este suficient
Salutare! Nu am avut intentia sa facem reclama, am vrut doar sa facem niste recomandari legate de niste MP3 playere ieftine. Selectia a fost facuta in functie de pret si optiuni, nu in functie de producator. @luchass, nu am primit niciun leu pentru asta.