anonim_4396
Întrebare recomandată | Anonim întreabă:

Ce părere aveți despre bicicletele de la dechatlon, despre service, accesorii biciclete, respectarea garantiei, etc. Maine as vrea sa merg în Decathlon sa îmi cumpar bicicleta, asta la recomandarea altora pentru ca ei ar sta destul de ok la raport calitate/preț. Dar aștept și alte păreri.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mi se par biciclete pentru copii, o bicicleta in conditii o gasesti la 400€ cel putin la un magazin specializat care are mai multe modele. Mantenanta la decathlon nu o face asa bine in comparatie cu unu de la un magazin obisnuit

| Wizard99 a răspuns (pentru mgtow):

Mda, nici prețul sa știi ca nu este tot același. Eu vreau sa îmi iau o bicicleta ca incepator, nu am mai avut bicla pana acum și nici nu știu sa merg. Am fost și la playbike, doar ca acolo sunt biciclete foarte scumpe și grele (in KG). Mie îmi trebuie ceva ușurel ca să nu cad de pe bicicleta, apoi după ce învăț sa merg voi cumpăra și ceva mai scump și performant. Pentru început nu vreau sa fac investii prea mari. Pana și cei mai profesionisti mi-au recomandat Decathlon, m-am înscris pe FB intr-un grup dedicat. Și nu vreau la mana a doua, nu vreau sa iau teapa pentru ca nu știu nimic despre asta.

| mgtow a răspuns (pentru Wizard99):

Atunci mergi la ei

| Sonia822 a răspuns:

Raport calitate-pret foarte bun, sa-ti iei cu janta dubla, altfel nu. Sunt alea de la 800 ron in sus