| Jager a întrebat:

Ce parere aveti despre tigarile electronice iFuse de la Kent? Cu un cod promotional, dat de cineva, primesti gratuit kit-ul starter [tigara+ accesorii] iar tu trebuie sa cumperi doar consumabilile care costa 30 lei. transport gratuit.
Merita?

14 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Trage tu concluziile din diferenţa dintre fiert şi ars; ca bani merită. După părerea mea sunt aproape la fel de repulsive ca motoarele electrice şi cutiile automate.

| Simon a răspuns:

Sunt fumator, am incercat tigarea electronica si nu m-a impresionat. Iar tigarile Glo iFuse de la Kent mi se par o prostie. Chiar daca oferta e buna (si eu am beneficiat de oferta asta) cand rezerva e pe terminate are un gust ciudat, inca nu am apucat sa termin/schimb rezerva si nici nu o voi face. Si plus de asta vei ajunge sa cheltui mai multi bani, poti vapa oriunde, deci le vei termina mai repede. Pe partea de sanatate, ambele le categorizez ca fiind la fel de nocive. Accepta sfatul unui fumator, lasa-te sau nu te apuca laughing nu merita! Si daca vrei o super oferta, iti vand eu doua pachete starter si vreo 8 rezerve cu 100 lei laughing)) te rog scapa-ma de ele hahahahaha

| Jager explică (pentru Simon):

Ce rezerva ai ales? erau mai multe arome

| Simon a răspuns (pentru Jager):

Sunt 4 arome parca: Refresh, Mentol, si 2 normale, una mai tare alta mai slaba. Eu mai am o rezerva din cea tare, 2 Refresh si 1 Mentol, pe celelalte le-am testat doar inainte sa-mi cumpar. Pareau OK, dar ti-am zis ca nu prea m-au impresionat. Mai am prieteni care au ajuns la aceeasi concluzie, cand e pe terminate rezerva are un gust ciudat.

| Jager explică (pentru Simon):

Imi poti spune cum sunt toate aromele? Gust, miros si care i cea mai buna

| Simon a răspuns (pentru Jager):

Mentol - aroma mentolata
Refresh - aroma fresh "cel putin asa spun ei"
Iar celelalte doua, sunt arome de tutun normal, una mai slaba, iar cealalta mai puternica.

Nu pot sa-ti raspund la "care-i cea mai buna". Fa o plimbare prin mall si cauta fetitele Kent, vei putea testa. Sau, din nou - nu te apuca de acest sport happy

| WisdomInTheDark a răspuns:

Tigarile tot tigari sunt, fie ca sunt obisnuite, fie ca sunt electronice, tot nocive sunt, mi se pare ca cele electronice sunt mai nocive decat cele normale. Parerea mea este ca nu merita. Mai bine te lasi de fumat ca nu faci decat sa iti diatrugi sanatatea si sa iti cinsumi banii aiurea. Asta este un sfat, poti sa il iei in considerare sau sa il ignori, decizia este a ta.

| TeneRobert a răspuns (pentru WisdomInTheDark):

Mai nocive ca tigariile normale? rolling on the floor))
Hai sa ne dam toti cu parerea acum cand nu stim despre ce vorbim rolling on the floor)). Nu sunt. Studiile arate altceva prietene

| Clorox a răspuns:

Mai bine fumeaza tigari adevarate, sunt mai toxice cele electronicewinking

| nugasescusernameliber a răspuns:

Cele de la EGO sunt cele mai bune si un avantaj este ca sunt cele mai folosite deci gasesti usor accesorii la preturi modeste. Am si eu ceva italienesc dar sta depozitata fiindca gasesc foarte greu rezistente.
Daca sunt sau nu mai nocive, nu stiu ce sa zic, tigarile normale cam pierd teren si e normal sa scoata tot felul de povesti.
Eu pot doar sa-ti zic ca fumez de cativa ani tigari electronice si ma simt mult dar mult mai bine decat atunci cand fumam tigari normale. Nu mai obosesc, nu mai tusesc, am avut analize perfecte, si e mult mai ieftin.

| Georgian_Daniel_Feraru_1997 a răspuns:

Sunt scumpe rezervele.

| Jager explică (pentru Georgian_Daniel_Feraru_1997):

O rezerva contine 2 capsule, echivalent a 2 pachete de tigari. Tot acolo iesi.

| xkapt5 a răspuns:

Din cate stiu eu tigarile electronice sunt m-ai nocive decat cele naturale.Parerea mea e ca nu merita

| comaflorin a răspuns:

Aveti idee unde gasesc codul meu promotional? Am comandat tigarea plus separat alta comanda 2 filtre