| alecs871 a întrebat:

Ce parere aveti, shaorma mare 5 lei si shaorma mica 3 lei (Piata 1 Mai). Cine vor murii primii, cei care o mananca sau cei care lucreaza acolo?

27 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Ce ieftin! in Spania o shaorma costa 5 euro, bine trebuie sa platesti si localul ca aici exista resaurante speciale nu in piata ca in tara laughing. noivom muri ca mancam toate prostiile.

| M.madallina a răspuns:

Cei care o manancalaughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cei călcați de mașină.

| LoryM22 a răspuns:

Frate nu mai manca de la nespalatii in periaoda cand mancam d ela ei nici nu purtau manusi si faceau shaorma si luau si banii (sursa mare de microbi), plus ca baieii aia arata si aiurea, nu are niciun farmec sincer am mancat si nu isi merita nici retul ala chiar daca e mic, eu manc de la gara de nord si au sosuuri naturale facute de ei si carnea proaspata, am vazut cum le prepara. Din 1 mai am mancat mai demult insa acum s-au prostit si mai rau plus ca au concurenta si cu ceilalti dar nu sunt bune nici acelea, daca esti fan shaorma du-te la haleala, sa vezi cum e(gara d enord)euj numai de acolo mananc si nu m-au dezamagit plus ca au o groaza de sosuri speciale facute de ei si preluate din Turcia.

| LoryM22 a răspuns:

Scuze scrisul-probleme cu tastatura!happy

| Irina a răspuns:

Poate fi cineva care mai are nu stiu cate afaceri in spate, are din ce sa traiasca si a pus anume preturi atat de mici pentru a-i determina pe altii sa piarda si sa inchida.

| alecs871 explică:

Ca bine zici Oz, sunt 2 shaormarii una langa alta, si cei de langa tot la 6 respectiv 4 lei au lasat-o

| alecs871 explică:

Alllinna, stai prin zona, eu stau la piata Domenii, o shaorma medie e 13 lei, si mereu imi iau de la 1 mai, aproape mereu cand ma duc la muncahee hee

| alecs871 explică:

Exact, la coada de acolo ma refer, (eu unu nu rezist sa fac la shaorme in continuu) trec zilnic pe acolo, si niciodata nu am vazut sa nu fie cel putin 10 oameni la coada, nu stiu cum o fi noaptea ( avand in vedere ca e non-stop), poate dupa ora 1 au si ei un pic de liber, pana pe la 7 cand incep oamenii sa iasa din barlog.

| alecs871 explică:

Tin sa te contrazic domnu "anonim". Acum un an acolo se facea, cred eu, cea mai buna shaorma din sectorul 1, inainte una mare costa 13 lei si una mica costa 9 lei, si iti ofera si o cutie de suc care iti punea dop la stomac. Este adevarat ca inainte erau si mult mai mari si facute cu mult mai mult suflet.
Si vorba de sosuri in tuburi... in tuburi se afla ketchup dulce si maioneza simpla, in "castoanele" alea fiind ketchup picant si maioneza cu usturoi.
Apropos, eu nu le fac reclama, sunt doar un simplu cumparator si am vrut sa vad cam care ar fi opinia despre respectiva shaormarie happy

| Paris a răspuns:

Si cei care o mananca, si cei care lucreaza acolo pentru ca la randul lor, o mananca. Trist fast-food-ul asta

| oz a răspuns:

Cei care mananca... cei care o fac...si concurenta de langa...

| oz a răspuns:

Stii cum e vorba aia... daca unu vinde un lucru cu 10 lei...si eu il cumpar cu 5 lei...atunci nu valoreaza nici 2 lei juma'...

| BabyRosse a răspuns:

De ce sa mori! Nimeni nu moare fiindca au o vanzare.

| darkwisper a răspuns:

...
Sa punem lucrurile in balanta...
Cei care o fac:pai nu mor ei de foame. ei o fac...
Cei care o mananca: ai mor de fomane si de probleme la stomac inghitind carnea aia care se "topeste" pe batz.
Dar sa fim sinceri shaorama e buna asa ca moarte placuta va doresc ca eu tot de acolo mananc si mie imi place laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mananc saorma si culmea chiar de acolo, de ce sa murim? n-am inteles, mananc la 3-4 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna ciorba: un kebab si o shaormà laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care o mananca nu au de ce muri, poate doar din cauza ca-si comanda cate 10 mari odata...deci din cauza cantitatii nu a calitatii; cat despre cei care muncesc acolo...cred ca ei vor muri primii la cata munca fac...doar ai vz si tu, coada imensa continuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mitulescu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saracilooor...va uitati la bani cand e vb de sanatatea voastra...
no problem, ca-i ve-ti da dup'aia pe medicamente...
Cum bine spunea cineva mai sus, La Haleala RULEZZZZ
au 10 sosuri, dinte care 6 facute de ei acolo pe reteta proprie.
De carne nu-ti mai zic...baga baietii in ea de cel putin 5 ori mai multa decat ratatii aia de la 1 Mai, rece "Shaorma Furajera".
Pofta buna ieftinaciunilor.
Daca cineva spune ca a mancat "shaorma" buna de la 1 Mai inseamna ca nu stie cum trebuie sa arate si ce trebuie sa contina o shaorma adevarata. In nici un caz decat ketchup ordinar din tub si maioneza scarboasa tot la tub.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doarece e vanzare mare nu au clientii de ce sa moara deoarece produsele sunt foarte proaspete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rupeti de la inima niste banuti alecs871 si mergi pana la "La Haleala"...la gara de nord.
Mai vorbim dup'aia despre ce inseamna o shaorma...nu o mizerie cu ketchup-uri si maioneza la tub...de Salsa, de tzazicy, Muhamara, Tahina, Humus, Curry, Pasta de Usturoi super concentrata...de sosurile astea ai auzit? in afara de astea mai au Sumak, ierburi aromate, menta, Piper Korean (cel mai iute ingredient posibil...toate astea plus salata fresh (salata verde + rosii proaspete)...toate astea le gasesti La Haleala...si numai la ei, pentru. ca au sosurile speciale pe retete proprii... piperul ala am inteles ca il importa de nu'stiu'unde...etc.
eu am dat de ei pe un forum...CG unde se vorbeste aprig despre ei de vreo 250 de pagini din totalul de vreo 550 al topicului...si crede-ma ca acolo dezbat chiar mancatorii inraiti ai acestui produs...ca sa nu mai zic ce gust si cat de frageda poate fi carne de pui sau mixul de berbecut cu vitel de lapte...nu mai zic nimic ca-mi pica apa'n gura si nu pot pleca de la birou acum...intrati si convingeti-va: http://forum.computergames.ro/......e-527.html mai Vorbim... pofta buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Superb buna shaorma, nu cum zice; ioreli' eu mananc de 3-4 ani si nu mau dezamagit niciodata, asa ca nu avetii teama pentru ca toate sunt proaspete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alina tu ai mincat de acolo? eu mananc de cativa ani dar sa stii ca au calitate pe bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.shaworma.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moare mata, esti nebun ce dracu ai, nu estisanatos

| sam a răspuns:

Ce conteaza? se gasesc in "rai"winking

Întrebări similare