| dracdeingerash a întrebat:

Cine mai cumpara si deci cui ii mai plac jucariile de plus?

Eu m-am gandit pe ale mele sa le dau cuiva care inca mai are o pasiune pentru ele. Si cand zic dau, ma refer la a le face cadou. In curand o sa le fac poze si o sa le pun pe blogul meu ca sa le revendice cineva big grin

Răspuns Câştigător
| KidDu` a răspuns:

Mai bine le-ai face cadou unor copii nevoiasi care au nevoie de ele. pe blog poate la ia cineva care are mult mult mult mai multe jucari decat tine tongue. si adica poate nici nu o sa le aprecieze sau nici nu o sa se joace cu ele tongueOricumm faci ce vrei happyOricum frumos gestu`l >big grin

3 răspunsuri:
| dulcik a răspuns:

Eu am o colectie foarte mare de jucarii de plus si pur si simplu nu pot sa ma despart de ele.Am o pasiune inca de mica pentru ele.Cand sunt suparata ma refugiez intre ele si imi amintesc de momentele cand eram copil si imediat imi revine zambetul pe buze.Si acum inca mai primesc jucarii de plus de la iubitul meu,
Eu zic sa le strangi si sa le dai unor copii care nu isi permit sa isi cumpere si tanjesc la ele

| D A R i U t S s A a răspuns:

Eu propun ca tot mai este putin si vine 1 iunie.sa te duci la un centru de plasament si sa le dai acolo copiilor ( parerea mea )
Este un gest mult mai nobil si mai frumos, acum tu faci cum crezi happy

Răspuns utilizator avertizat