Ce vrei tu nu se poate. Punct. De ce? Pentru ca e ca si cum ai sparge usa unei case. De ce? Pentru ca si un cont e o proprietate. Te ai prins? Ca sa iti dai seama cat e de grav, forteaza usa vecinului. Am facut o analogie.
De spart "prola" la mass nu cred, ca un mass nu are asa ceva ))), nu cred, chiar daca ar exista nu esti tu apt pentru asa ceva, iar daca ar fi tu crezi ca ar posta careva asa ceva pe net? In alta ordine de idei vezi ca asta este infractiune si nu cred ca iti doresti o amenda penala usturatoare.Si ma intreb oare daca tie ti-ar reseta careva parola cum te-ai simti? Pune mana pe abecedar si lasa naiba "spartul"de parole
Salut! Te dezamagagesc! Nu exista programe de spart parola la massenger! Deci nu mai cauta ca nai sa gasesti! Sunt anumite programe care introduci idul si parola ta in messengerul fals si datele se salveaza in my computer! dar trebuie sa vina cineva acasa la tine si sa le introduca! Deci nu mai asa se poate! Bafta!
Nu cred ca este un program
din cate am auzit de la colegi daca dai de mai multe ori o parola gresita te baga automat
nu am incercat nici o data
Ba da exsista, ia un ciocan si unde vezi id-ul aluia da-i cu ciocanu si asa ii spargi id-ul sau monitoru.Simplu nu? Bafta si la mai multe da ai grija sa nu te bata tati..
SssSSSssS_4018 întreabă:
anonim_4396 întreabă: