|

Cineva care a comandat de pe wish? Vreau detalii despre plata. Dau funda

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Care este faza cu Wish? Este o aplicație foarte mult promovată și garantează reduceri foarte mari, doar că… nu e așa. Pentru fiecare produs comandat de pe Wish se adaugă o taxă de 1 sau 2 euro. Iar faza proastă e că la toate produsele se adaugă taxa și nu toate vin deodată, fiecare are termen de livrare.
Dacă doriti sa faceti o comanda de pe Wish, să nu o faci. Sunt multe magazine mari precum AliExpress, DX sau Banggood, unde puteți găsi produse la prețuri foarte bune, iar livrarea se face gratuit, într-un interval de timp foarte bun. De ce am dat exemplul cu AliExpress? Pentru că toate articolele de pe Wish (pozele produselor, titlurile…) sunt preluate de pe AliExpress. Iar aici este logic, cei de la Wish cumpără produsele de la AliExpress și le vând la prețuri mari, dar mai adaugă și taxa de transport, care la AliExpress este gratuită (depinde de vânzător și numărul de produse comandate de la un comerciant).
Prețurile sunt foarte mari, sunt unele reduceri false, adică toate. Iar la fiecare produs până în 20 de euro trebuie să plătești taxa de transport. Şi încă ceva, magazinul copiază cam tot de la AliExpress, poze, conținut, titluri… deci este alegerea fiecărui de unde cumpără. Eu doar am informat și recomand variante mai bune!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Se plătește cu cardul.Dar îți recomand Aliexpress.Aici sunt preturile adevărate, iar din câte am auzit Wish nu prea este de încredere deoarece produsele sunt luate de pe celălalt site. Dacă arată prețurile in lei, ele de fapt sunt euro(ex.in loc de 30lei cat scrie ca trebuie sa dai, tu dai 30euro). Sper că am ajutat happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LaythY):

Dar pe AliExpress asta se plateste si cu bani adica sa nu platesti cu cardul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LaythY):

Nu manca rahat, pretul este in lei si platesti tot in lei, am platit cu cardul si a luat suma exact cat erau pe site

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează