|

Credeti ca o sa fie reduceri mari la componente de Paste? Ca mi-am facut o lista de componente pentru un nou PC care ajunge in total la 3200-3250 lei cu tot cu garantie si ma gandeam daca o sa ajunga pe la 2700 lei cu ajutorul reducerilor. O sa cumpar componente de la emag.ro, emag.hu, CEL si wincity.hu.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

In perioada imediat urmatoare, nu cred ca se va reduce nimic, dimpotriva, cred ca va fi o crestere masiva, din cauza cererilor foarte mari, preturile vor urca, deoarece oamenii vor fii nevoiti sa stea in casa si evident, vor sta online, mai mult ca niciodata.
Daca vrei un PC nou, cumpara-l gata facut, nu cumpara piese, ca risti sa nu fie componentele compatibile si sa arunci gramezi de bani.

| explică (pentru Annastassia):

Gata facut nu merita in general. Daca vrei sa schimbi ceva, trebuie sa-l duci in garantie, si cateodata sunt mai scumpe decat trebuie. Oricum exista site-uri precum pcpartpicker.com care te ajuta cand construiesti un PC si iti spune daca ai probleme cu compatibilitatea.

| a răspuns (pentru MoraruN):

Facut de mana ai toate sansele sa nu fie compatibile piesele si sa platesti mai mult.
Este doar o parere falsa ca platesti mai mult pe unul cumparat de gata!
Merita sa-l faci din bucati, doar daca esti expert in computere.
Sanse sa cumperi ceva ieftin la ora asta nu sunt, poate doar vechituri, care sincer, nu merita.
Eu ma uit acum in Australia in ce hal este piata, ca nu mai sunt lapopuri pe stoc nicaieri, pana si mini PC-urile au disparut, dar urmatorul stoc va fi cu preturi foarte mari, din cauza cererilor mari si a productaorilor chinezi, care acum au firmele blocate, iar cand se vor debloca, vor incerca sa ridice preturile masiv, ca sa recupereze pierderile.
Asadar, nu cred sa ai vreo sansa sa gasesti reduceri!

| explică (pentru Annastassia):

Este mult mai usor decat suna sa faci pe piese. Nu e mare lucru, in general trebuie sa stii socketul potrivit, tipul de memorie, sursa compatibila, tipul de carcasa, tipul de M2 cateodata, sa stii daca placa de baza poate sa duca la maxim viteza unui M2, sa stii sata-urile si TDP-urile la fiecare component ca sa alegi sursa potrivita cu puterea potrivita.

| a răspuns (pentru MoraruN):

Gresit!
Sunt componente care nu sunt compatibile si mai nou, sunt software-uri care nu mai ruleaza pe anumite componente.
Daca nu stii nimic de compatbilitatile astea, amalgamul pe care vrei sa-l pui tu la punct, nu va functona corect.