| contesa a întrebat:

Cum iti dai seama cu un portofel(portmoneu) daca e din piele sau nu? Am incercat sa-mi dau seama dupa marginile din interior, dar nu prea iasa ceva in evidenta sa zici 'da mai, e piele'. mirosul e intepator ca la mai toate produsele astea (nu pot face distinctia) unele rar au etichete pe care scris din ce e facut exteriorul, interiorul etc. Ma gandeam sa iau de pe net ceva 'original' dar sa nu-mi iau teapa cand deschid coletul straight face HELP!

5 răspunsuri:
| antonia09 a răspuns:

Intotdeauna imitatia din piele este un pic mai subtire si mult mai moale decat pielea originala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Produsele din piele nu vor avea NICIODATA fire textile in locul in care se vede cusatura. Si nu vor avea urme de fibre (textile sau naturale) la imbinari.

| mircea a răspuns:

Mirosul este cel mai bun, dar sa stii ca pormoneu din piele gasesti pe la targurile duminicale ale mestesugarilor. Si inca ceva :piele naturala mai subtire de 0, 5 mm (si sa stii ca-i destul de grosa!) nu exista la pormonee. Eu iti spun din cunostinta de... exemplu. Nu stiu din ce oras esti dar in marile orase, pormoneu din piele gasesti cam la 70 -90 de lei. Pe cand la targuri le poti lua si cu 30 de lei. Nu sunt asa de fatoase, dar te tin de te saturi de ele.

| ing3ras a răspuns:

Il incerci cu ungia (il tai) daca ramane urma mai apasata este vinilin...la piele nu se cunoaste asa rau happy

| ing3ras a răspuns:

Il incerci cu ungia (il tai) daca ramane urma mai apasata este vinilin, la piele nu se cunoaste asa rau happy