In primul rand dupa finisajele capacului.Are bavura sau nu se inchide perfect...sta slabit. E putin mai grosolan. Unele curg.Folia de protectie este lipita uneori cu super-glue.
Draga eileen, daca ar fi sa ma iau dupa tine, inseamna ca Davidoff, Cartier, Gucci, Paco Rabanne, Valentino, Givenchi si multi altii (nu mai dau nume ca te plictisesc pe aici) nu sunt parfumuri originale? pentru ca sa stii si tu ca fapt divers, aceste firme enumerate de mine nu au holograma pe ambalajele lor...sunt prea putine firmele care practica aceasta metoda de siguranta...
si pentru ישי לוי ריקוד רומנטי רמיקס, daca tot esti asa de "naiva" incat sa te iei doar dupa simtul tactil, hai sa iti vand si eu vreo 300 de parfumuri...iti garantez ca la toate le simti numele cu degetul facem afacerea?
Cutia are o holograma dupa care iti poti da seama daca este sau nu contrafacut. Apoi, sticluta este bine realizata si mirosul persista, nu lasa dare de alcool.
Dupa sticluta, culoare si miros.
Sticluta are un aspect kitch-os, culoarea este diferita, iar mirosul il da de gol de la o posta.
Se mai intampla sa te trezesti cu iritatii pe piele de la unele parfumuri contrafacute.
Eu imi dau seama cu ajutorul degetelor... dau usor cu degetul la numele parfumului. daca se simte la deget scrisu. este ok. daca nu... e clar... raspunsul
Ai putea sal probezi, daca e sa-l iei din magazine, iti pui parfum din tester undeva, preferabil nu pe mana ca te speli si se duce, si vezi cat tine, daca unu la peste 1 mil, tine mai mult de 6h, e bun, parerea mea. Si alta faza ar fi la magazinele serioase, acolo de cele mai multe ori gasesti originale, si pe craiovaforum, fai cu test, mai intreaba pe cine a mai cumparat.